Megszólalt az M5-ösön a forgalommal szemben hajtó nő édesanyja

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
édesanya halál M5 autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hárman meghaltak, amikor egy forgalommal szemben közlekedő autó összeütközött egy másikkal az M5-ös autópályán péntekre virradó éjszaka Felsőpakony térségében. A kocsik az árokba csapódtak és mindkettő kigyulladt. A Szeged felé szabálytalanul közlekedő kék Suzukiban egy 27 éves édesanya és tízesztendős kisfia, míg a másik kocsiban, egy Opelben román állampolgárok utaztak. Közülük egy 68 éves nő vesztette életét, csodával határos módon hárman sérülésekkel megúszták.

A fiatal anyuka és gyermeke Budapestről tartott Hernádra, ahová néhány éve költöztek. Az ismerősök korábban azt találgatták, hogy az anyuka szándékosan hajtott-e a szemközti sávba, ám az édesanyja ezt cáfolja.

Felsőpakony, 2019. szeptember 6. Kiégett autóroncsok az M5-ös autópálya mellett Felsőpakony határában, ahol hárman meghaltak, amikor egy forgalommal szemben közlekedő személyautó összeütközött egy másik autóval 2019. szeptember 6-án. MTI/Mihádák Zoltán Forrás: MTI/Mihádák Zoltán


"Tisztában vagyok vele, hogy több emberben is felmerült, hogy a lányom öngyilkos akart lenni, ezért ment fel rossz felhajtón az M5-ösre és így szabálytalanul haladt aránylag hosszú időn keresztül. Én azonban pontosan tudom, hogy ő nem tenne ilyet. Az életénél is jobban szerette a kisfiát, soha nem kockáztatta volna semmivel az életét. Az is az öngyilkos-teória ellen szól, hogy rengeteg terve volt, egyetemre járt, nagyon várta az új szemesztert, és egy új nyelvet is elkezdett tanulni, a már meglévő öt mellé"
- mondta a megtört nagymama.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.