Gyűjtést szerveznek a horvátországi horrorbalesetben megsérült magyar férfinak

Forrás: Facebook / Nezavisni cestarski sindikat -
adomány gyűjtés sérülés baleset kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyűjtés szerveznek annak a magyar teniszedzőnek, aki a horvátországi horrorbalesetben sérült meg súlyosan a nyáron.

Nyáron egy magyar család autójába rohant bele egy ámokfutó egy horvátországi fizetőkapunál. A magyar férfi, Daniel D. súlyos sérüléseket szenvedett, és még sokat kell várnia arra, hogy újra talpra állhasson. Pedig korábban teniszedzőként dolgozott. Nemrég a barátok, családtagok gyűjtést szerveztek neki, hogy minél előbb felépülhessen. Eddig több mint félmillió forint gyűlt össze.

Dani edző, de több csontja is eltört. Ana laptopja, ami a munkaeszköze volt, tropára ment. Féltjük őket, és a kis Domit, így legalább ennyivel szerettük volna őket segíteni, hogy az újrakezdés könnyebb legyen. Így is pokoli nehéz lesz" – árulta el egy barát a Borsnak.

Közben kiderült az is, hogy a tettes szervezetében többféle drog volt. Egyelőre folyamatban van a nyomozás ellene.

Hatalmas sebességgel száguldott bele hátulról egy horvát BMW a magyar család Skoda típúsú gépkocsijába Forrás: Facebook / Nezavisni cestarski sindikat

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.