Egy férfi hamvait sodorta partra az óceán - Az urnában levelek is voltak

óceán hamvak urna levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy idén elhunyt texasi férfi hamvainak egy részét és a családja kísérőleveleit tartalmazó palackot vetett partra az óceán a Mexikói-öbölben. Mint kiderült: a fiatalon elhunyt férfi családja így akarta világkörüli útra küldeni a kamionost, aki világ életében szeretett utazni és nagy horgász volt.

"Ez a palack fiam, Brian Mullins hamvait tartalmazza, aki hirtelen és váratlanul hunyt el 2019. március 9-én. Utolsó kalandjára küldöm őt" - írta a palackban elhelyezett kísérőlevélben a férfi édesanyja.

A másik levelet Mullins fia írta: "Amikor az apám meghalt, 14 éves voltam. Halála nagy csapás volt az egész család számára, nagyon nehéz elviselni. De ahogy a nagymamám mondta, apám szerette a szabadságot. Úgyhogy most pontosan ezt tesszük" - fogalmazott a fiú.


Mullins a texasi Garlandban élt, és kamionsofőrként dolgozott. A hamvait tartalmazó palackot a Florida Panhandle partszakaszon vetette ki a víz, ahol helybeliek találtak rá. A helyi seriff hivatalában dolgozó Paula Pendleton őrmester elmondta, hogy sírva olvasta az üzeneteket, amelyekben az elhunyt családjának telefonszámát is megtalálta. A férfi édesanyja négy egydolláros bankjegyet is tett a palackba, hogy aki megtalálja, felhívhassa a családot, és értesíthesse őket arról, merre járnak fia hamvai. A rendőrnő felfogadott egy hajóst, aki a hétvégén a palackot ismét kivitte a nyílt vízre, a floridai partoktól távolra, így a férfi hamvai folytathatták útjukat az óceánban.


"Nagyon szeretett horgászni. Körbe akarta utazni a világot"
- mesélte Mullinsról az édesanyja, hozzátéve, hogy fia végül sohasem jutott el az óceánra horgászni.







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.