Szándékosan mehetett szembe a forgalommal az M5-ösön az anyuka gyermekével

Forrás: Thinkstock -
öngyilkos öngyilkosság baleset tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, súlyos, halálos baleset történt pénteken az M5-ösön. Hárman meghaltak, amikor egy forgalommal szemben közlekedő autó összeütközött egy másikkal az M5-ös autópályán péntekre virradó éjszaka Felsőpakony térségében. A kocsik az árokba csapódtak és mindkettő kigyulladt. A Szeged felé szabálytalanul közlekedő kék Suzukiban egy 27 éves édesanya és tízesztendős kisfia, míg a másik kocsiban, egy Opelben román állampolgárok utaztak. Közülük egy 68 éves nő vesztette életét, csodával határos módon hárman sérülésekkel megúszták.

A fiatal anyuka és gyermeke Budapestről tartott Hernádra, ahová néhány éve költöztek.

"Néhány napja utaztak el Budapestre a szüleihez, addig minket bízott meg, hogy etessük az állataikat. Alapvetően csütörtökön kellett volna érkezniük, de helyettük a rendőrök parkoltak le hajnalban" - mondta el egy szomszéd a Borsnak, egy másik helybeli úgy tudja, hogy még világosban indultak, így nem érti, hogy miért voltak éjszaka még mindig úton.

Az ismerősök most azt találgatják, Gréta szándékosan hajtott-e a szemközti sávba, van aki arról is hallott, hogy a nő lekapcsolt lámpával hajtott fel a sztrádára. A rendőrség vizsgálja az ügyet.

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.