Meghalt egy autós a főváros XXIII. kerületében

Forrás: Thinkstock -
baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt egy autós szombat hajnalban a főváros XXIII. kerületében, a Majori úton - erősítette meg a rendőrség az MTI-információit.

Az MTI érdeklődésére a rendőrség azt válaszolta, egy autó villanyoszlopnak ütközött a Majori úton, majd felborult. A helyszínre érkező rendőrök egy földön fekvő férfit találtak, majd értesítették a mentőket. A mentők a balesetet szenvedett férfi állapotát stabilizálták, kórházba vitték, de az ellátás ellenére életét vesztette - tették hozzá. A balesettel összefüggésben a rendőrök intézkedtek egy másik autó sofőrjével szemben is, akinél felmerült az alkoholfogyasztás gyanúja, ezért mintavételre előállították. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közúti baleset okozása miatt indított nyomozást, a büntetőeljárás szakértők bevonásával folyamatban van - áll a közleményben.

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.