Baleset miatt zárás van az M7-es autópálya zalai szakaszán

Forrás: Shutterstock -
baleset M7
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két személygépkocsi összeütközött, emiatt lezárták az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalát a 219-es kilométernél - közölte kedden a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A baleset Eszteregnye térségében történt. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Kiss-Bán Kitti, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére közölte: az ütközésben nem sérült meg senki, de az egyik jármű felborult, ezért a műszaki mentés idejére le kellett zárni az autópálya főváros felé vezető oldalát.

Forrás: Shutterstock

Goeldi-tamarin született a Szegedi Vadasparkbanhttp://www.life.hu/news/20190903-goeldi-tamarin-szuletett-a-szegedi-vadasparkban.htmlGoeldi-, vagy más néven ugrótamarin született a Szegedi Vadasparkban, a néhány hetes kölyköt már a szerencsésebb látogatók is megfigyelhetik - tájékoztatta Veprik Róbert igazgató az MTI-t. NewsOrigoKormos Anett: "A közösségi média mára a legagresszívebb tömegmanipulációs fegyverré vált"http://www.life.hu/news/20190901-kormos-anett-a-kozossegi-media-mara-a-legagresszivebb-tomegmanipulacios-fegyverre-valt.htmlKormos Anett a Facebookon ír a közösség médiával kapcsolatban felmerül aggályairól. Úgy véli, a meggyőződés helyét a "trendiség" és a tömegmanipuláció és a tömegnek való megfelelés vette át. News--Csaknem 10 fokkal melegebb van az ilyenkor szokásosnálhttp://www.life.hu/news/20190831-csaknem-10-fokkal-melegebb-van-az-ilyenkor-szokasosnal-idojaras.htmlCsaknem 10 Celsius-fokkal melegebb van az ilyenkor szokásosnál - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat szombaton, a meteorológiai nyár utolsó napján a Facebook-oldalán. Vasárnap akár 36 fok is lehet. News--Halálos baleset történt Jánoshalmánálhttp://www.life.hu/news/20190831-halalos-baleset-tortent-janoshalmanal-szombaton-delutan.htmlFának ütközött és meghalt egy motoros szombat délután Jánoshalma közelében, az 5412-es út 15. kilométerénél - közölte a honlapján a rendőrség szombaton. News--Az előrejelzettnél gyorsabban melegszik Európahttp://www.life.hu/news/20190831-az-elore-jelzettnel-gyorsabban-melegszik-europa-klimavaltozas.htmlAz előrejelzettnél gyorsabban melegszik Európa, ahol a klímaváltozás növeli a szélsőségesen meleg és csökkenti a szélsőségesen hideg napok számát - írták a Zürichi Műszaki Egyetem kutatói az amerikai geofizikai társaság folyóiratában, a Geophysical Research Lettersben megjelent tanulmányukban. News--Sokan meghaltak egy éjszakai bárban pusztító tűzben Mexikóbanhttp://www.life.hu/news/20190828-sokan-meghaltak-ejszakai-barban-pusztito-tuzben-mexikoban.htmlLegkevesebb 23-an meghaltak szerdára virradóan egy éjszakai bárban pusztító tűzben a dél-mexikói Coatzacoalcos kikötővárosban – közölte Veracruz szövetségi állam ügyészi hivatala. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.