Kigyulladt egy lakás a X. kerületben, három gyerek megsérült

gyerekek sérülés tűz lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kigyulladt egy lakás a X. kerületben, a házban három gyermek tartózkodott, felnőtt nem volt velük. Mindannyian megsérültek, egyiküket életveszélyes állapotban szállították kórházba. 

Három gyerek volt egyedül abban a lakásban, amely kigyulladt Budapest X. kerületében szombat délben: egy 4 éves és egy 7 éves kisfiú füstmérgezést szenvedett, 2 éves öccsüket életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők. A gyerekek anyja a közeli benzinkúton vásárolt, amikor az eset történt.

Tűz ütött ki a X. kerületi lakásban - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A tüzet a család 24 éves rokona észlelte, aki a két nagyobb gyereket ki tudta hozni a lakásból, de a 2 éves kisfiú bent rekedt; őt egy tűzoltó eszméletlen állapotban hozta ki. A testvéreket a mentők kórházba szállították. A rendőrség gondatlanságból elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást a gyerekek 26 éves anyja ellen - írja az MTI.

Több százezer hektár égett le az erdőtüzekben Bolíviábanhttp://www.life.hu/news/20190823-tobb-szazezer-hektar-egett-le-az-erdotuzekben-boliviaban.htmlA bolíviai kormány legutóbbi jelentése szerint több mint 700 ezer hektár erdő és legelő égett le az országot sújtó erdőtüzekben. News--Liverpoolban meghalt egy négy hónapos kisbaba, miután a részeg anyja ráfeküdthttp://www.life.hu/news/20190823-liverpoolban-meghalt-egy-negyhonapos-kisbaba-miutan-a-reszeg-anyja-rafekudt.htmlRészegen ráfeküdt az anya a négy hónapos kislányára: a babát nem tudták megmenteni a szakemberek. News--Három holttestet találtak egy budai lakásbanhttp://www.life.hu/news/20190823-harom-holttestet-talaltak-egy-budai-lakasban.htmlEgy budai lakásban három ember holttestét találták, a rendőrség emberölés gyanúja miatt nyomoz. News--Időjárás: brutális kánikula lesz augusztus utolsó előtti hétvégéjénhttp://www.life.hu/news/20190823-idojarasbrutalis-kanikula-lesz-augusztus-utolso-elotti-hetvegejen.htmlBár lassan vége a nyárnak, az időjáráson ezt még nem fogjuk észrevenni: augusztus utolsó előtti hétvégéjén kánikula várható. NewsOrigoEgy felmérésből kiderült, ki a brit királyi család legnépszerűbb tagjahttp://www.life.hu/news/20190823-egy-felmeresbol-kiderult-az-angolok-szerint-ki-a-brit-kiralyi-csalad-legnepszerubb-tagja.htmlKatalin és Meghan között gyakran feszült a légkör, hiszen teljesen más kulturális neveltetés jellemzi őket és hasonló pozíciójuk miatt egyfajta versengés is kialakult köztük. Egy felmérés azonban kétséget kizáróan bizonyította, ki lett a legnépszerűbb királyi családtag. News--Egy indonéz férfi 700 kilométert sétált hátrafelé az erdők megmentéséérthttp://www.life.hu/news/20190822-egy-indonez-ferfi-700-kilometert-setalt-hatrafele-az-erdok-megmenteseert.htmlTöbb mint 700 kilométert sétált hátrafelé jávai falujából a sziget fővárosáig egy indonéz férfi, aki ezzel akarja felhívni a figyelmet az erdőirtásokra. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.