Elhunyt Boda Tamás 24 éves focista

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál focista baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves Boda Tamás, a Fejér megyei első osztályban szereplő Enyingi VSE játékosa balesetben életét vesztette.

Boda Tamás, a Fejér megyei első osztályban focizó, Enyingi VSE játékosa közlekedési balesetben elhunyt. A 24 éves játékosról közös gyertyagyújtással emlékeztek meg. „Mély fájdalommal és megrendüléssel tudatjuk, hogy felnőtt játékosunk, Boda Tamás ma reggel életét vesztette egy közlekedési balesetben. Osztozunk a család gyászában. Őszinte részvétünk" – írta Facebook-oldalán az Enyingi VSE vezetősége.

Közel három tonna kokaint foglaltak le a héten Rotterdam kikötőjébenhttp://www.life.hu/news/20190824-kozel-harom-tonna-kokaint-foglaltak-le-a-heten-rotterdam-kikotojeben-1.htmlKözel három tonna kokaint foglaltak le a hatóságok a héten a hollandiai Rotterdam kikötőjében. News--Összeesett és meghalt egy 25 éves sportolónő, Margarita Plavunovahttp://www.life.hu/news/20190824-osszeesett-es-meghalt-egy-25-eves-sportolono-margarita-plavunova.htmlA 25 éves sportoló futás közben esett össze és halt meg. NewsOrigoIdőjárás: eddig tart a száraz meleghttp://www.life.hu/news/20190824-idojaras-eddig-tart-a-szaraz-meleg.htmlHamarosan itt a nyár vége, de ez persze nem jelenti feltétlenül azt, hogy az őszi időjárás is egyből megérkezik. Kiderült, meddig tart biztosan a meleg. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoKigyulladt egy lakás a X. kerületben, három gyerek megsérülthttp://www.life.hu/news/20190824-kigyulladt-egy-lakas-a-x-keruletben-harom-gyerek-megserult.htmlKigyulladt egy lakás a X. kerületben, a házban három gyermek tartózkodott, felnőtt nem volt velük. Mindannyian megsérültek, egyiküket életveszélyes állapotban szállították kórházba. NewsOrigoTöbb százezer hektár égett le az erdőtüzekben Bolíviábanhttp://www.life.hu/news/20190823-tobb-szazezer-hektar-egett-le-az-erdotuzekben-boliviaban.htmlA bolíviai kormány legutóbbi jelentése szerint több mint 700 ezer hektár erdő és legelő égett le az országot sújtó erdőtüzekben. News--Filmbe illő jelenet: repülőszerencsétlenségét vette videóra a pilótahttp://www.life.hu/news/20190823-repuloszerencsetlenseget-kovetoen-jelentkezett-be-a-pilota-egyenesen-az-oceanbol-video.htmlRitka és meglehetősen filmbe illő képsorok kerültek fel a YouTube-ra. Miután egy kisgép a Csendes-óceánba zuhant, a pilóta a vízből jelentkezett be, ahogy a mentőhelikoptert várja. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.