Liverpoolban meghalt egy négy hónapos kisbaba, miután a részeg anyja ráfeküdt

Forrás: Dreamstime -
halál Liverpool kisbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Részegen ráfeküdt az anya a négy hónapos kislányára: a babát nem tudták megmenteni a szakemberek. 

Egy liverpooli pár kisbabája meghalt, miután az anya részegen ráfeküdt. A nő és az apa együtt kezdtek el italozni, és olyan nagy mértékben fogyasztottak alkoholt, hogy öntudatlanságba zuhantak. A velük élő albérlő vette észre a bajt, miután hazaért. Az a látvány fogadta ugyanis, hogy az apa a fotelben fekszik, az anya pedig a kanapén, a kislányán.

A kisbaba nem élte túl – Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A bérlő felébresztette a szülőket, és megkezdte a baba újraélesztését, miközben az anya a szomszédokhoz sietett segítéségét. Két egészségügyi dolgozó éppen a közelben tartózkodott, így ők is bementek a lakásba, hogy megnézzék a kisbabát. A mentők kiérkezéséig próbálkoztak a baba újraélesztésével, majd a szakemberek folytatták, de sajnos már nem tudtak segíteni a kislányon. A gyermeket a kórházban halottnak nyilvánították. Az anya és az apa is együttműködik a hatóságokkal. Megállapították, hogy mindketten nagy mennyiségű alkoholt fogyasztottak, de az anyának extrém magas volt az alkoholszintje, valamint kannabiszt is fogyasztottak – írja a Mirror.

Három holttestet találtak egy budai lakásbanhttp://www.life.hu/news/20190823-harom-holttestet-talaltak-egy-budai-lakasban.htmlEgy budai lakásban három ember holttestét találták, a rendőrség emberölés gyanúja miatt nyomoz. News--Időjárás: brutális kánikula lesz augusztus utolsó előtti hétvégéjénhttp://www.life.hu/news/20190823-idojarasbrutalis-kanikula-lesz-augusztus-utolso-elotti-hetvegejen.htmlBár lassan vége a nyárnak, az időjáráson ezt még nem fogjuk észrevenni: augusztus utolsó előtti hétvégéjén kánikula várható. NewsFilmbe illő jelenet: repülőszerencsétlenségét vette videóra a pilótahttp://www.life.hu/news/20190823-repuloszerencsetlenseget-kovetoen-jelentkezett-be-a-pilota-egyenesen-az-oceanbol-video.htmlRitka és meglehetősen filmbe illő képsorok kerültek fel a YouTube-ra. Miután egy kisgép a Csendes-óceánba zuhant, a pilóta a vízből jelentkezett be, ahogy a mentőhelikoptert várja. News--Egy felmérésből kiderült, ki a brit királyi család legnépszerűbb tagjahttp://www.life.hu/news/20190823-egy-felmeresbol-kiderult-az-angolok-szerint-ki-a-brit-kiralyi-csalad-legnepszerubb-tagja.htmlKatalin és Meghan között gyakran feszült a légkör, hiszen teljesen más kulturális neveltetés jellemzi őket és hasonló pozíciójuk miatt egyfajta versengés is kialakult köztük. Egy felmérés azonban kétséget kizáróan bizonyította, ki lett a legnépszerűbb királyi családtag. News--Egy tóban találták meg a lengyel filmproducer, Piotr Wozniak-Starak holttestéthttp://www.life.hu/news/20190823-piotr-wozniak-starak-lengyel-filmproducer-holttestet-egy-toban-talaltak-meg.htmlVasárnap hajnal óta folyt a keresés, miután motorcsónakjából a vízbe esett Piotr Wozniak-Starak, a híres lengyel filmproducer. Holttestét a tóban találták meg, halálhírét megerősítették. NewsKétszájú halszörny fotóján ámul az internet népehttp://www.life.hu/news/20190822-ketszaju-halszorny-fotojan-amul-az-internet-nepe.htmlKülönleges tavi pisztrángot fogtak ki az amerikai-kanadai határon fekvő Champlain-tónál. Az állatnak két szája van. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.