Nyugdíjasokra csaptak le a rendőrök: csoportos szex az erdőben

Forrás: Shutterstock -
szex csoportos szex idős letartóztatás nyilvános szex nyugdíjas gruppen szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvános szex miatt tartóztattak le hat nyugdíjast Fairfieldben (USA). A legidősebb résztvevő 85 éves!

A nyilvános szex sok ember fantáziájában megfordul, és vannak, akik életük alkonyán jutnak csak el odáig, hogy beteljesülhessen ez a vágyuk. Vélhetően ez történt azzal a hat idős emberrel, akik végül a rendőrségen kötöttek ki.

A rendőrök a Grace Richardson természetvédelmi területen razziáztak augusztus 9-én, amikor egy nyilvánosan szexelő csoportra lettek figyelmesek, ám ami még inkább meglepte őket, az a tagok életkora: Daniel Dobbins (67), Otto D. Williams (62), Charles L Arditó (75), John Linartz (62), Richard Butler (82) és felesége, Joyce Butlerre (85).

A nyilvánosan szexelő nyugdíjasok az interneten találtak rá a helyre (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A területre egyébként nem véletlenül tévedtek a nyugdíjasok, egy, az interneten is fellelhető „városi szexkalauz" ajánlja ezt az erdős részt azoknak, akik unják a négy fal biztosította intimitást. Emiatt is tart a helyi rendőrség időről időre ilyen jellegű razziákat.

A Daily Mail szerint a bujálkodókat kihallgatásuk után elengedték, miután megígérték, hogy mindannyian megjelennek majd a bíróságon, ahol garázdaságért és közszeméremsértésért kell majd felelniük.

Halálos késelés egy LGT-s koncerten, többgyermekes férfi az áldozathttp://www.life.hu/news/20190821-halalos-keseles-egy-lgts-koncerten-tobbgyermekes-ferfi-az-aldozat.htmlÉpp az LGT együttes két tagjából és más neves zenészekből álló, Zenevonat nevű formáció koncertezett Polgáron, amikor a nézőtéren megöltek egy férfit. Halálának a gyermekei is szemtanúi voltak, a színpadon játszó zenészek azonban semmit sem vettek észre. NewsOrigoMedve ölt meg egy sátrában alvó kirándulóthttp://www.life.hu/news/20190821-grizzly-medve-olt-meg-egy-satraban-alvo-turistat-kanadaban-1.htmlSátrukban alvó turistákra támadt egy grizzly medve a kanadai Északnyugati területek egyik elhagyatott vidékén, egyiküket a nyakánál és vállánál megragadva az erdőbe vonszolta - mondta el az áldozat társa a Le Parisienne napilapnak. NewsOrigoMegtalálták a Tátrában eltűnt két barlangász felszereléséthttp://www.life.hu/news/20190820-megtalaltak-a-tatraban-eltunt-ket-barlangasz-felszereleset.htmlMegtalálták a Tátrában a hétvégén eltűnt két barlangász felszerelését kedden, de továbbra sem kaptak életjelet tőlük. NewsOrigoAz amerikai pár megjátszotta gyermekük születését és haláláthttp://www.life.hu/news/20190817-az-amerikai-par-eljatszotta-gyermekuk-szuleteset-es-halalat.htmlAz amerikai pár megjátszotta gyermekük születését és halálát, hogy becsapják a családjukat és pénzt csikarjanak ki tőlük. News--A Google Térképen mutogatja nemi szervét egy férfi - Fotó (18+)http://www.life.hu/news/20190816-a-google-terkepen-mutogatja-nemiszervet-egy-ferfi.htmlAz észt Paralepa rand nevű strandról töltött fel a Google Térképre egy 360 fokban nézhető képet egy felhasználó. A férfi maga is feltűnik a fotón, ahogy anyaszült meztelenül mosolyog a kamerába. NewsOrigoA mozgólépcsőnél beszorult egy kislány keze Kínábanhttp://www.life.hu/news/20190816-a-mozgolepcsonel-szorult-be-egy-kislany-keze-kinaban.htmlSzerencsére kisebb sérüléssel megúszta az a kislány, akinek a mozgólépcsőnél beszorult a keze Kínában egy plázában. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.