Az amerikai pár megjátszotta gyermekük születését és halálát

Forrás: Shutterstock -
halál Születés gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai pár megjátszotta gyermekük születését és halálát, hogy becsapják a családjukat és pénzt csikarjanak ki tőlük. 

Shysters Geoffrey és Kaycee Lang becsapták a családjukat, hogy pénzt kapjanak, ráadásul felfoghatatlanul kegyetlen hazugsággal. Az amerikai pár kilenc hónapig színlelte, hogy gyermekük fog születni, majd arról értesítették a családot, hogy néhány órával a világrajövetele után meghalt a kisbabájuk. Ezután adománygyűjtő oldalt hoztak létre gyermekük temetésére. A család és a barátok pedig 450 fontot, vagyis körülbelül 150 ezer forintot adományoztak a párnak.

Eljátszották gyermekük születését és halálát – Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Még búcsúztatót is tartottak a gyermeküknek, de az egyik barátjuknak gyanús lett a dolog, ezért felkereste a krematóriumot és a kórházat is, így derült fény a hazugságra. A pár ellen csalás és lopás vétsége miatt indult eljárás, az adománygyűjtő oldal pedig közleményben tudatta, nem tolerálják az ilyen viselkedést – írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.