Holtak találták a 15 éves lányt, aki családjával nyaralt Malajziában

Forrás: NORTHFOTO -
halál Malajzia dzsungel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 15 éves Nora Quoirin augusztus 4-én tűnt el Malajziában, a szülei reggel vették észre, hogy a kislányuknak nyoma veszett. Több száz rendőr, kutya és helikopter kereste, végül a szállásuktól nagyjából 2,5 kilométerre találták meg a testét a dzsungelben. 

A kislány szülei, mivel azt gondolták, hogy rablás áldozata lett a gyermekük, jutalmat ajánlottak a megtalálónak. A lány testét végül 10 nappal később találták meg a dzsungelben. Mivel meztelen volt, először szexuális erőszakra gyanakodtak, de a vizsgálatok kimutatták, hogy erről nincs szó.

Nora Quoirin 15 éves brit tinédzser Malajziában életét vesztette. Forrás: NORTHFOTO

Nora Quoirin Patau-szindrómában szenvedett, vagyis az átlagnál kisebb volt az agytérfogata, ami miatt nehézkesen beszélt, írni sem tudott jól, és koordinációs problémái voltak. A kislány feltehetőleg 7 napig kóborolt a dzsungelben, és végül bélkárosodás miatt vesztette életét, amit az éhség és a stressz okozott.

Szülei megköszönték a rendőrök és a keresésben részt vevők munkáját, és könnyeikkel küszködve elbúcsúztak a kislányuktól: "Mindig a családunk középpontjában állt, és végtelenül szerettük. Az elvesztése elviselhetetlen fájdalom számunkra. Teljesen összetört a szívünk. Mindig szeretni fogunk, Nora" - nyilatkozta az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.