Többfelé több mint 10 fokkal hűlt le a levegő

hidegfront időjárás lehűlés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többfelé több mint 10 fokkal hűlt le a levegő - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán Facebook-oldalán.

Azt írták: 14 órakor az Alföldön sok helyen 10, néhol 17 - 18 fokkal volt hidegebb kedd délutánhoz képest.

Az előrejelzés szerint a következő napokban ismét melegszik a levegő. A hosszú hétvégén ismét 30 fok körül alakulnak a maximumok sokfelé.

A tó vizében lévő mérgező kékmoszat végzett három kutyával Amerikábanhttp://www.life.hu/news/20190814-a-to-vizeben-levo-mergezo-alga-vegzett-harom-kutyaval-amerikaban.htmlHárom kutya pusztult el azután, hogy megfürdött egy észak-karolinai tóban. NewsOrigoMinden idők legnagyobb európai lottófőnyereményét vitték el Olaszországbanhttp://www.life.hu/news/20190814-minden-idok-legnagyobb-europai-lottofonyeremenyet-vittek-el-olaszorszagban-1.htmlMinden idők legnagyobb, 209 millió eurós (67,7 milliárd forint) európai lottónyereményét ütötték meg kedden este Olaszországban a Superenalotto hatoslottón.NewsAFPTönkreteszi Mongóliát az éghajlatváltozáshttp://www.life.hu/news/20190814-tonkreteszi-mongoliat-az-eghajlatvaltozas.htmlMongólia az az ország, amely talán leginkább szenved az éghajlatváltozás következményeitől. NewsOrigoTízéves gyermeket falt fel egy krokodil a Fülöp-szigetekenhttp://www.life.hu/news/20190814-tizeves-gyermeket-falt-fel-egy-krokodil-a-fulopszigeteken.htmlKrokodil áldozatául esett egy tízéves gyermek a Fülöp-szigeteken. News--A hosszú hétvégére visszatér a jó időhttp://www.life.hu/news/20190814-a-hosszu-hetvegere-visszater-a-jo-ido-idojaras.htmlNincs ok az aggodalomra. Bár ma hűvös van és az eső is az ország legnagyobb részén esik, ez nem marad sokáig így. NewsOrigoHelybeli ütötte el a 12 éves újlengyeli kisfiút: barátai végignézték a gázolásthttp://www.life.hu/news/20190814-helybeli-utotte-el-a-12-eves-ujlengyeli-kisfiut-kristofot-baratai-vegigneztek-a-gazolast.htmlEgész Újlengyel gyászolja a 12 éves K. Kristófot. A fiú a barátaival biciklizett, amikor egy helybéli férfi elütötte. A tragédia után a gyermek családja és a gázoló is összeroppant. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.