Magyar kisbusz szenvedett súlyos balesetet Németországban

Forrás: Shutterstock -
autópálya kisbusz baleset Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A baleset Stuttgart mellett, az A8-as autópályán történt, négyen életveszélyben vannak.

A magyar kisbusz sofőrje az álló kocsisor mellett a gyorsítósávban nekütközött egy álló rendőrautónak. Német sajtóértesülések szerint a kisbusz fékezés nélkül csapódott be. A rendőrautó egy lerobbant teherautó miatt biztosította az autópályát – írja a Ripost.

Egyelőre nem tudni, hogy hányan utaztak az autóban, annyi biztos, hogy négyen életveszélyes sérüléseket szenvedtek: egy 33 éves, egy 54 éves és egy 64 éves nő és a sofőr. Őket a stuttgarti kórházba szállították.

Többfelé több mint 10 fokkal hűlt le a levegőhttp://www.life.hu/news/20190814-tobbfele-tobb-mint-10-fokkal-hult-le-a-levego.htmlTöbbfelé több mint 10 fokkal hűlt le a levegő - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán Facebook-oldalán.News--A tó vizében lévő mérgező kékmoszat végzett három kutyával Amerikábanhttp://www.life.hu/news/20190814-a-to-vizeben-levo-mergezo-alga-vegzett-harom-kutyaval-amerikaban.htmlHárom kutya pusztult el azután, hogy megfürdött egy észak-karolinai tóban. NewsOrigoMinden idők legnagyobb európai lottófőnyereményét vitték el Olaszországbanhttp://www.life.hu/news/20190814-minden-idok-legnagyobb-europai-lottofonyeremenyet-vittek-el-olaszorszagban-1.htmlMinden idők legnagyobb, 209 millió eurós (67,7 milliárd forint) európai lottónyereményét ütötték meg kedden este Olaszországban a Superenalotto hatoslottón.NewsAFPTönkreteszi Mongóliát az éghajlatváltozáshttp://www.life.hu/news/20190814-tonkreteszi-mongoliat-az-eghajlatvaltozas.htmlMongólia az az ország, amely talán leginkább szenved az éghajlatváltozás következményeitől. NewsOrigoTízéves gyermeket falt fel egy krokodil a Fülöp-szigetekenhttp://www.life.hu/news/20190814-tizeves-gyermeket-falt-fel-egy-krokodil-a-fulopszigeteken.htmlKrokodil áldozatául esett egy tízéves gyermek a Fülöp-szigeteken. News--A hosszú hétvégére visszatér a jó időhttp://www.life.hu/news/20190814-a-hosszu-hetvegere-visszater-a-jo-ido-idojaras.htmlNincs ok az aggodalomra. Bár ma hűvös van és az eső is az ország legnagyobb részén esik, ez nem marad sokáig így. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.