Eltűnt a 15 éves budapesti Vanessza: napok óta keresik

Forrás: Police.hu -
keresés eltűnés Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napok óta nem adott életjelet magáról a 15 éves budapesti Vanessza. 

A rendelkezésre álló információk szerint 2019. augusztus 9-én tűnt el Vanessza. Édesapja lakásából veszett nyoma a 15 éves tininek, azóta pedig nem hallottak róla. Lázár Vanessza Regina körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, barna szemű, haja fekete színű.

Eltűnt a 15 éves budapesti Vanessza Forrás: Police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Lázár Vanessza Reginát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét – írja a Police.hu.

Nagyon magas a parlagfű pollenkoncentrációjahttp://www.life.hu/news/20190813-nagyon-magas-a-parlagfu-pollenkoncentracioja.htmlA parlagfű pollenkoncentrációjának nagyon magas szintje miatt II. fokú riasztás van érvényben az ország több területén. NewsOrigoIdőjárás: felhőszakadás és viharos szél is jöhethttp://www.life.hu/news/20190813-idojaras-felhoszakadas-es-viharos-szel-is-johet.htmlEgyik napról a másikra változott meg az időjárás: tegnap még kánikula volt, ma már a lehűlés okoz szenvedést az embereknek. News--Elhunyt a világbajnok argentin focista, Jose Luis Brown http://www.life.hu/news/20190813-elhunyt-a-vilagbajnok-argentin-focista-jose-luis-brown.htmlHatvankét éves korában elhunyt Jose Luis Brown világbajnok argentin labdarúgó.News--Újabb részletek derültek ki a rákospalotai gyilkossággal kapcsolatbanhttp://www.life.hu/news/20190813-ujabb-reszletek-derultek-ki-a-rakospalotai-gyilkossaggal-kapcsolatban.htmlÚjabb részletek derültek ki a hétvégi rákospalotai gyilkossággal kapcsolatban. NewsThinkstockEgy testvérpár fulladt a tengerbe Essexnélhttp://www.life.hu/news/20190813-egy-testverpar-fulladt-a-tengerbe-essexnel.htmlÉletét vesztette egy tinédzser testvérpár, amikor családjukkal együtt fürödni indultak a tengerhez Angliában. NewsOrigoKéssel támadt a járókelőkre egy férfi Sydney-benhttp://www.life.hu/news/20190813-kessel-tamadt-a-jarokelokre-egy-ferfi-sydneyben.htmlKéssel járókelőkre támadt egy ismeretlen férfi Sydney üzleti negyedében kedden. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.