Elhunyt a világbajnok argentin focista, Jose Luis Brown

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál focista Jose Luis Brown labdarúgó argentin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatvankét éves korában elhunyt Jose Luis Brown világbajnok argentin labdarúgó.

Hatvankét évesen elhunyt az argentin focista, Jose Luis Brown. A 36-szoros válogatott védő haláláról az argentin sajtó számolt be hétfőn, később egy internetes bejegyzésben megerősítette a dél-amerikai ország szövetsége is.

Elhunyt az argentin focista Forrás: http://drpatrickomalley.com

Brown az 1986-os vb előtt két évvel súlyos térdsérülést szenvedett, és még a mexikói torna évében sem épült fel teljesen. Akkori klubja, a Deportivo Espanyol a szezon végén meg is vált tőle. A védő ennek ellenére bekerült a mexikói vb-re nevezett keretbe. Sőt, miután az első számú középhátvédre, Daniel Passarellára betegség miatt nem számíthatott Carlos Bilardo szövetségi kapitány, Brown a kezdőcsapat biztos pontja lett a tornán, amelyen a Diego Maradona vezette argentinok mind a hét mérkőzését végigjátszotta. Az NSZK ellen 3-2-re megnyert döntőben Brown szerezte az első találatot, a nemzeti együttesben az volt az egyetlen gólja – írja az MTI.

Újabb részletek derültek ki a rákospalotai gyilkossággal kapcsolatbanhttp://www.life.hu/news/20190813-ujabb-reszletek-derultek-ki-a-rakospalotai-gyilkossaggal-kapcsolatban.htmlÚjabb részletek derültek ki a hétvégi rákospalotai gyilkossággal kapcsolatban. NewsThinkstockEgy testvérpár fulladt a tengerbe Essexnélhttp://www.life.hu/news/20190813-egy-testverpar-fulladt-a-tengerbe-essexnel.htmlÉletét vesztette egy tinédzser testvérpár, amikor családjukkal együtt fürödni indultak a tengerhez Angliában. NewsOrigoBaleset Londonban: két autó közé szorult egy nőhttp://www.life.hu/news/20190813-baleset-londonban-ket-auto-koze-szorult-egy-no.htmlHorrorbaleset történt Londonban: egy asszony két autó közé szorult. NewsOrigoKéssel támadt a járókelőkre egy férfi Sydneybenhttp://www.life.hu/news/20190813-kessel-tamadt-a-jarokelokre-egy-ferfi-sydneyben.htmlKéssel járókelőkre támadt egy ismeretlen férfi Sydney üzleti negyedében kedden. News--Utasokkal teli repülőgépet ért baleset a londoni repülőtérenhttp://www.life.hu/news/20190813-utasokkal-teli-repulogepet-ert-baleset-a-londoni-repuloteren.htmlA kerítésnek ütközött egy utasokkal teli repülőgép az egyik londoni repülőtéren. NewsOrigoMeccs közben rosszul lett, majd elhunyt a magyar focista, Lajos Tamáshttp://www.life.hu/news/20190813-meccs-kozben-rosszul-lett-majd-elhunyt-a-magyar-focista-lajos-tamas.htmlMeccs közben hányingerre hivatkozva kért cserét, de később sem lett jobban. Sajnos mire megérkezett a segítség, késő volt: összeomlott a 30 éves Lajos Tamás keringése és életét vesztette. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.