Egy pár prostituáltként dolgoztatott egy általános iskolás lányt Fóton

Forrás: Shutterstock -
gyermekprostitúció prostitúció vád bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Prostituáltként futtattak egy általános iskolás lányt Fóton.

A Dunakeszi Járási Ügyészség kerítés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival és nővel szemben, akik egy általános iskolás lányt rábeszéltek arra, hogy prostituáltként dolgozzon velük – számolt be róla az Ügyészség.hu.

Az élettársak Fóton élnek, korábban fő bevételi forrásuk a nő prostitúciós tevékenysége volt. Az asszony összebarátkozott az általános iskolás lánnyal, aki többször elment a lakásukra. A beszélgetések során a pár azzal kecsegtette a gyermeket, milyen jól keresne és mennyi pénzt gyűjthetne össze, ha ő is prostituált lenne.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

A lány beleegyezett abba, hogy a vádlottak hirdetést adnak fel neki, megszervezik a találkozóit, amiket a lakásukban bonyolíthat le. Megállapodtak abban, hogy a szexuális szolgáltatásért kapott pénzt háromfelé osztják. A nő fotókat készített a lányról, azokkal internetes oldalon hirdetést adott fel. Telefonszámként a saját számát adta meg. A hirdetésre jelentkező férfiakkal a nő szervezte meg a találkozót, ő határozta meg a tarifát is.

A lány 2017 júniusától október végéig naponta több férfival létesített szexuális kapcsolatot a vádlottak lakásában. Bevételét minden alkalommal átadta a vádlottaknak. A lány a pénzből semmit sem kapott, azt a férfi és a nő saját magára költötte el.

A Dunakeszi Járási Ügyészség kerítés bűntettével, gyermekprostitúció kihasználásának bűntettével és más bűncselekménnyel vádolja az élettársakat. A járási ügyészség börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a vádlottakkal szemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.