Imádja az internet a kutyákkal edző magyar rendőröket

Forrás: Shutterstock -
rendőrség rendőrkutya internet edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A police.hu közösségi oldalán tették közzé azt a videót, amelyen egy rendőrnő és több rendőr is a kutyájával edz. A követők imádják a posztot.

A rendőrség kötelékében nem csak a rendőröknek, a kutyáknak is kitűnő kondiban kell lenniük. Ezt igazolja a rendőrség legfrissebb videója is, amelyet az Instagramon tettek közzé. A rendőrkutyák kiképzőikkel együtt edzenek: ők is fekvőtámaszoznak, vagy éppen a rend őreinek segédkeznek nehezékként. A felvételt már közel hatezren látták.



Időjárás: marad a kánikula jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20190721-idojaras-marad-a-kanikula-jovo-heten.htmlA hidegfront után ismét melegszik az idő a következő napokban. Sok lesz a napsütés, helyenként lehetnek csak záporok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.News--Így néz ki az 50 évvel ezelőtti holdra szállás két asztronautája, Buzz Aldrin és Michael Collins http://www.life.hu/news/20190721-igy-nez-ki-az-50-evvel-ezelotti-holdra-szallas-ket-asztronautaja-buzz-aldrin-es-michael-collins.htmlDonald Trump amerikai elnök a Fehér Házban fogadta az 50 évvel ezelőtti holdra szállás még életben lévő két űrhajósát, Buzz Aldrint és Michael Collinst. NewsOrigoBudapest rendezheti a 2027-es világbajnokságothttp://www.life.hu/news/20190721-budapest-rendezheti-a-2027es-vilagbajnoksagot.htmlBudapest rendezheti a 2027-es olimpiai kvalifikációs vizes világbajnokságot. Erről a vizes sportágakat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA döntött vasárnap a dél-koreai Kvangdzsuban. NewsFotó: Mudra László - OrigoTragikus baleset: kisbusz gázolta el a zebrán a gyalogosthttp://www.life.hu/news/20190721-tragikus-baleset-kisbusz-gazolta-el-a-zebran-a-gyalogost.htmlKivilágítatlan gyalogost gázolt el a zebrán szombat éjszaka egy kisbusz. A 42 éves férfi meghalt. News--Az Instagram elrejti a lájkszámlálóthttp://www.life.hu/news/20190721-az-instagram-elrejti-a-lajkszamlalot-teszt.htmlA BBC arról ír, hogy Ausztráliában, Új-Zélandon, Írországban, Olaszországban, Japánban és Brazíliában csütörtök óta nem látható már az Instagramon, hogy hányan lájkoltak egy fotót. A felhasználók csupán azt olvashatják, hogy a bejegyzés valakinek és még másoknak is tetszik, de mindezt számok nélkül. NewsHőség és zivatarok: így alakul a vasárnapi időjáráshttp://www.life.hu/news/20190721-hoseg-es-zivatarok-igy-alakul-a-vasarnapi-idojaras.htmlTöbb megyére a hőség és zivatarveszély miatt is figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapra. Az MTI-hez szombaton eljuttatott veszélyjelzés szerint hőség miatt Budapestre, illetve Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.