Több vonat menetrendje módosul: nézz utána, mielőtt elindulsz

Forrás: Flauschmeister_C/27 -
menetrend vonat MÁV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több vonat menetrendje módosult pályafelújítás vagy pályakarbantartás miatt – közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

A közlemény szerint a Budapest–Pusztaszabolcs vonalon július 20-tól augusztus 4-ig az S40-es és S42-es személyvonatok helyett Pusztaszabolcs és Dunaújváros között pótlóbuszok szállítják az utasokat. A Déli pályaudvar és Százhalombatta között közlekedő személyvonatok közül a Déli pályaudvarról 6.25-kor, 13.25-kor, 14.25-kor, 15.25-kor, továbbá Százhalombattáról 7.05-kor, 7.53-kor, 14.53-kor, 15.53-kor, 16.53-kor és 17.53-kor induló vonatok ideiglenesen kimaradnak a menetrendből.

Forrás: Flauschmeister_C/27

Az Üllő–Kőbánya–Kispest–Székesfehérvár és a Kőbánya–Kispest–Székesfehérvár közötti G43-as gyorsított személyvonatok Érd alsón át közlekednek. A Budapest–Cegléd vonalon, Kőbánya–Teher és Kőbánya–Kispest között július 20-tól augusztus 5-ig pályakarbantartás miatt módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok, jelentős részük a Nyugati pályaudvarról 5–10 perccel korábban indul.
A monori vonatok egy része a Nyugati pályaudvar helyett Kőbánya–Kispestről, illetve Kelenföldről indul és oda érkezik. Napközben a Budapest–Záhony közötti sebesvonatok a Nyugati pályaudvar helyett Kőbánya–Kispestre érkeznek, és onnan indulnak.

A 16303-as számú Hétmérföldes sebesvonat Szolnoktól kerülő útirányon át közlekedik, a Nyugati pályaudvarra 21.25-kor érkezik meg. Ferihegy és Zugló megállóhelyet és Kőbánya–Kispestet nem érinti. A Nyugati pályaudvarról 17.28-kor Szolnokra induló vonat a teljes útvonalon ideiglenesen kimarad a menetrendből. A Budapest–Lajosmizse vonalon a vonatok Kőbánya–Kispestig közlekednek és onnan indulnak.
Július 20-án a Nyugati pályaudvarról 23.31-kor, Kőbánya–Kispestről 21.33-kor és 22.33-kor induló személyvonat helyett Dabas és Lajosmizse között, július 21-én a Nyugatiba 4.45-kor és a Kőbánya–Kispestre 5.24-kor érkező személyvonat helyett Lajosmizse és Dabas között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.