Meghalt Mitch Petrus, az NFL korábbi játékosa

Forrás: Thinkstock -
szívroham rosszullét Mitch Petrus NFL
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt a híres amerikafutball-játékos, Mitch Petrus. A BBC úgy tudja, a hőség miatt lett rosszul: szívrohamot kapott.

Mitch Petrus állítólag éppen a szülei üzletében dolgozott az arkansasi Carlisle-ban, amikor rosszul lett. Bár gyorsan a Little Rock-i kórházba vitték, nem tudtak segíteni rajta: csupán 32 éves volt.

Forrás: Thinkstock

Sokat nélkülözött Pápai Jocihttp://www.life.hu/sztarok/20190720-sokat-nelkulozott-papai-joci-enekes.htmlMár-már abba akarta hagyta az éneklést Pápai Joci, aki 2005-től zenél, ugyanis egy darabig nem következett be az áttörés, alig volt felkérése, sehova nem hívták. Állítja, rengeteget nélkülözött, és egy ponton túl arra jutott, más, civil szakma után kellene néznie. Jó, hogy nem tette: ma már hatalmas rajongótábora van, és az egész ország megismerte a nevét.TV + Sztárok--Kamerák előtt hívta fel férjét Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20190720-kamerak-elott-hivta-fel-ferjet-demcsak-zsuzsa-musorvezeto.htmlBoldog és szerelmes Demcsák Zsuzsa. A minap egy fotózás kapcsán kamerák előtt hívta fel férjét, aki hamarosan Magyarországra érkezik. TV + SztárokOrigoPénzt követel unokájától Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-penzt-kovetel-unokajatol-pecsi-ildiko-szineszno.htmlA májusi kilakoltatás ellenére Pécsi Ildikó unokája, ifjabb Szűcs Csaba még mindig a budai ingatlanban lakik. A színésznő nem hagyja annyiban a dolgot. TV + Sztárok--Ezúttal kebleit mutatta meg követőinek Demi Rosehttp://www.life.hu/sztarok/20190718-ezuttal-kebleit-mutatta-meg-kovetoinek-demi-rose-modell.htmlBár a mosoly fontosságát hangsúlyozza, nem biztos, hogy Demi Rose követői a legutóbbi fotóján az arcát nézik meg először. TV + Sztárok--Labancz Lilla hatalmas dekoltázzsal bűvöli el követőithttp://www.life.hu/sztarok/20190716-labancz-lilla-hatalmas-dekoltazzsal-buvoli-el-kovetoi.htmlNem mondható szégyellősnek az Álom.net egykori dögös bombázója, Labancz Lilla. TV + Sztárok--Közeleg Somló Tamás halálának 3. évfordulója: Charlie videóban emlékezik meg rólahttp://www.life.hu/sztarok/20190718-kozeleg-somlo-tamas-halalanak-3-evforduloja-charlie-videoban-emlekezik-meg-rola.htmlA 2016. július 19-én elhunyt Somló Tamásra emlékszik Charlie a Facebook-oldalán. Közös fotókat és videót is posztolt, utóbbihoz azt írta: „Drága Tamás! Nagyon hiányzol!” TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.