Több mint negyven fürdő vesz részt július 26-án a Strandok éjszakáján

Forrás: Thinkstock -
Strandok Éjszakája
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte – mondta el a szentendrei V-8 Uszoda és Szabadidő Központban tartott sajtótájékoztatón Boros László Attila, a Magyar Fürdőszövetség elnöke.

A kezdeményezés célja a kezdetektől az volt, hogy megismertesse a magyar fürdőket és fürdőkultúrát a hazai és a nemzetközi nagyközönséggel. Az esemény látogatóinak száma évről évre nő, tavaly meghaladta a 40 ezer főt.

Forrás: Thinkstock

A 10. évfordulóját ünneplő Strandok éjszakájához idén olyan fürdők, uszodák, strandok is csatlakoznak, amelyek még nem tagjai a szövetségnek. A Strandok éjszakájához csatlakozott létesítmények pénteken meghosszabbított nyitvatartással várják a vendégeket, akik színes programkínálattal találkozhatnak. A fürdőkben változatos zenei programokkal, élő koncertekkel, sztárvendégekkel, DJ-kel várják a fürdőzőket. A zenei programok mellett tematikus szaunaprogramok, csúszdaverseny, aerobik és egyéb sportprogramok, habparty, lézershow és tűzzsonglőrök szórakoztatják a közönséget.
A programokról a www.furdoszovetseg.hu oldalon lehet részletesen tájékozódni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.