Nem mer enni a férfi, akinek mindkét bátyja étkezés közben fulladt meg

Forrás: Shutterstock -
testvér fulladás fivér étkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mer enni az a férfi, akinek két bátyja is evés közben fulladt meg.

Szörnyű tragédia történt az egyik walesi családban: a 62 éves Gwyn Francisnek egy falat a torkán akadt, amikor steaket falatozott. Bár a fulladástól megmentették, agya károsodott az oxigénhiány miatt és a kórházban elhunyt.

Öt hónappal később pontosan ugyanez történt a 68 esztendős bátyjával is, Selwyn szintén étkezés közben fulladt meg.

A Daily Mail azt írja, fivérük most alig mer enni, fél ugyanis, hogy vele is pont ugyanez történik. Azzal próbálja magát nyugtatni, hogy testvérei világéletükben gyorsan ettek, ez okozhatta a halálukat.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock
Romániában felkapott egy asszonyt a tornádóhttp://www.life.hu/news/20190717-romaniaban-felkapott-egy-asszonyt-a-tornado.htmlTornádó volt Romániában: egy idős asszonyt fel is emelt. News--Figyelmeztetést adott ki az OMSZ: zivatarok jönnekhttp://www.life.hu/news/20190718-figyelmeztetest-adott-ki-az-omsz-zivatarok-jonnek-idojaras.htmlZivatarok miatt az egész országra figyelmeztetést adott ki az OMSZ. Eleinte az ország nyugati felében várható eső, később keleten is lehetnek zivatarok, írja a Köpönyeg.hu. News--Dunai hajóbaleset: a Viking Sigyn kapitánya három szabályt is megszeghetetthttp://www.life.hu/news/20190717-dunai-hajobaleset-a-viking-sigyn-kapitanya-harom-szabalyt-is-megszeghetett.htmlA Viking Sigyn kapitánya három hajózási szabályt is megszeghetett a végzetes éjszakán. News--A H5-ös HÉV helyett ezután az M5-ös metrón utazhatunk majdhttp://www.life.hu/news/20190717-a-h5os-hev-helyett-ezutan-az-m5os-metron-utazhatunk-majd.htmlŐsztől a H5-ös HÉV helyett az M5-ös metróval utazhatunk majd Szentendrére. De nem csak a feliratot cserélik ki, további fejlesztések is várhatók. News--A vizsgált kalandparkok harmada nem felelt meg az előírásoknakhttp://www.life.hu/news/20190715-a-vizsgalt-kalandparkok-harmada-nem-felelt-meg-az-eloirasoknak.htmlA vizsgált kalandparkok 31 százaléka nem felelt meg teljes körűen az üzemeltetésre vonatkozó előírásoknak – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) hétfőn az MTI-vel. News--Megsérült a gyermekotthonban az a fiú, akinek a húga életét vesztette a MOM Sportnálhttp://www.life.hu/news/20190715-megserult-a-gyermekotthonban-az-a-fiu-akinek-huga-eletet-vesztette-a-mom-sportnal.htmlMegsérült a gyermekotthonban az a kisfiú, akinek a húga életét vesztette a MOM Sport tetején kigyulladt fabódéban. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.