Megsérült a gyermekotthonban az a fiú, akinek a húga életét vesztette a MOM Sportnál

Forrás: Origo -
MOM Sportközpont gyermekotthon sérülés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megsérült a gyermekotthonban az a kisfiú, akinek a húga életét vesztette a MOM Sport tetején kigyulladt fabódéban.

Mint arról már beszámoltunk, elvették a MOM Sportközpontnál elhunyt kislány édesanyjától a másik két gyermekét. A fiúk gyermekotthonba kerültek, ahol a Blikk információi szerint a 11 éves Dominik nemrég megsérült. Mint írják, első alkalommal a fejét és a lábát érték súlyos sérülések, napokkal ezelőtt pedig a kezén sebesült meg.

Az édesanya, Anita elmondta, a fia nem emlékszik arra, mi történt. Tart attól, hogy a gyerek esetleg gyógyszeres kezelés alatt áll.

Értetlenül állunk az esetek előtt, ugyanis egy olyan helyen, ahol szakképzett nevelők felügyelete alatt vannak a gyermekek, életszerűtlen és szokatlan, hogy ilyen súlyos sérüléseket szenvedjen Dominik. Egyebekben az édesanya tájékoztatása szerint ilyen balesetek korábban a szülői felügyelete alatt nem történtek" – mondta el a lapnak dr. Székely Gábor, a család ügyvédje, aki hozzátette, szerinte a fiúnak az édesanyja mellett jobb helye lenne.

Itt történt a tragédia június végén Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.