Szekrényajtó-fogantyút talált az éttermi kajájában a lány: vizsgálatot indítottak

étterem étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Se vége, se hossza nem lenne, ha sorolni kezdenénk, mi mindent találtak már emberek az éttermi tányérjukban: ezúttal a Taco Bell amerikai gyorsétterem okozott meglepetést egy vendégének, Eve Saintnak, aki már a kaja kicsomagolása előtt is ideges volt, mert sokat kellett várnia. Nos, a látványtól biztos nem nyugodott meg. 

Eve saját elmondása szerint nagy rajongója az étteremnek, ezúttal nem a helyszínen, hanem elvitelre kérte az ételét. A látvány, ami fogadta, azonban nem hozta meg az étvágyát: a dobozt kinyitva azonnal észrevette, hogy a hús és a szósz mellé egy szekrényajtó kilincsét keverték.

Eve telefonon reklamált, de lerázták, ezért a Facebookra posztolta ki azt, hogy mit kapott vacsora gyanánt. Nem sokkal később a Taco Bell illetékesei felfedezték a posztot, és elrendelték az ügy kivizsgálását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.