Halálos közlekedési baleset történt Nyársapátnál vasárnapra virradóan

Forrás: Shutterstock -
autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség a honlapján közölte, hogy eddig tisztázatlan körülmények között vasárnap 1 óra 30 perckor, a 441-es úton, Nyársapát térségében egy személyautó fának ütközött.

A balesetben az autó utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét veszítette.

Forrás: Shutterstock

Dunai hajóbaleset: egyértelmű helyzetet festenek le a túlélők vallomásaihttp://www.life.hu/news/20190712-dunai-hajobaleset-egyertelmu-helyzetet-festenek-le-a-tulelok-vallomasai.htmlA rendőrség 300 oldalas kihallgatási jegyzőkönyve alapján elmondható, hogy egyértelmű helyzetet festenek le dél-koreai túlélők vallomásai a május végi dunai hajóbaleset pillanatáról. Erről a balesetben meghalt magyar hajóskapitány családjának ügyvédje beszélt pénteken az M1 aktuális csatornán. News--Ismét megdőlt a hidegrekordhttp://www.life.hu/news/20190712-ismet-megdolt-a-hidegrekord-pentek-virradora.htmlPéntekre virradóra ismét megdőlt a hidegrekord – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán. News--Tovább hűl a levegő: eső, zápor, zivatar és szél várhatóhttp://www.life.hu/news/20190712-tovabb-hul-a-levego-eso-zapor-zivatar-es-szel-varhato.htmlA hétvégén is rossz időre számíthatunk esővel, záporral, zivatarral.News--Hurrikánriadó van Louisianában, pusztító viharok Pennsylvaniában és Marylandbenhttp://www.life.hu/news/20190712-hurrikanriado-van-louisianaban-pusztito-viharok-pennsylvaniaban-es-marylandben.htmlHurrikánriadót hirdettek ki csütörtökön Louisiana államban, és pusztító viharok sújtják Pennsylvaniát és Marylandet. A Barry névre keresztelt trópusi vihar csütörtökön este a Mexikói-öböl felett 1-es erősségű hurrikánná alakult, ezért John Bel Edwards louisianai kormányzó kihirdette a hurrikánriadót. A déli tagállam nagyvárosában, New Orleansban LaToya Cantrell polgármester már szerdán szükségállapotot rendelt el. News--Megviseli a szervezetünket a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20190710-megviseli-a-szervezetunket-a-hidegfront-a-kanikula-utan.htmlAmíg a múlt héten a kánikulára panaszkodtunk, most a hidegfront kínoz bennünket. 30 fokok után van, ahol reggel 11 fokot mértek, ami, valljuk be, tényleg hatalmas változás. News--Megdőlt a hidegrekord szerdára virradó éjjelhttp://www.life.hu/news/20190710-megdolt-a-hidegrekord.htmlSzerdára virradó éjjel megdőlt az országos minimum-hőmérsékleti rekord – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.