szeméremsértő szeméremsértés rendőrség Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeméremsértő magatartás miatt keresi a Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága a képen látható férfit.

A budapesti rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága szeméremsértés vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen – írja a Police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi július 5-én 9 óra körül, Budapest XV. kerületében, a Tóth István utcában szeméremsértő módon viselkedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 107 vagy a 112 központi segélyhívószámok valamelyikén.​

A férfiról fotó is készült:

Szeméremsértő viselkedés miatt keresik a férfit Forrás: Police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.