Három évig bujkált a családja elől egy indiai férfi: egy videó buktatta le

Forrás: Shutterstock -
férj bujkálás India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három évre eltűnt egy indiai férfi, de egy videó végül felfedte a tartózkodási helyét. 

Három évvel ezelőtt teljesen nyoma veszett egy indiai férfinak, Sureshnek, akit a családja kétségbeesetten keresett, minden eredmény nélkül. A rendőrség sem járt sikerrel, így eltűntnek nyilvánították. Egy TikTok nevű alkalmazásra felkerült videó azonban szemet szúrt a feleség egyik rokonának, gyanús lett neki a benne szereplő férfi. Hamar kiderült, hogy az nem más, mint az égen-földön keresett Suresh egy másik nő oldalán.

Három évig bujkált a családja elől az indiai férfi Forrás: Shutterstock

A rendőrség így már könnyen a nyomára bukkant, és kiderült, hogy a férfi szándékosan hagyta el a családját és bújt el egy másik városban, ahol egy transznemű nővel alakított ki kapcsolatot. Az egyébként kétgyermekes apa bizonyos meg nem oldott kapcsolati problémákkal magyarázta a menekülését, de végül visszatért a feleségéhez – írja a Vice.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.