szépségkirálynő Som-Balogh Edina Bálint Antónia Bodri Kriszta Simon Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme, az elmúlt évek magyar szépségkirálynői: emlékszel, hogy az ő fejükre is került korona?

Vasárnap megválasztották a 2019-es Magyarország Szépét, aki Nagypál Krisztina lett. Ő tehát a legutóbbi szépségkirálynőnk, a legelső fejére pedig éppen 90 évvel ezelőtt, 1929-ben tették fel a koronát. Simon Erzsébet, Böske lett akkor Miss Hungária, mutatjuk, hogy kik követték őt a trónon: Bálint Antónia, Som-Balogh Edina és Bodri Krisztina is szépségkirálynő volt.

Galériánkért kattints a fotóra.

Forrás: Wikipedia
1 / 6
Forrás: misshungary.hu
1 / 6
Forrás: misshungary.hu
1 / 6
Forrás: MTI/EPA/Kevin German
1 / 6
Forrás: AFP
1 / 6
Forrás: AFP
1 / 6
Forrás: Wikipedia
1 / 6
Forrás: misshungary.hu
1 / 6
Forrás: misshungary.hu
1 / 6
Forrás: MTI/EPA/Kevin German
1 / 6
Forrás: AFP
1 / 6
Forrás: AFP
1 / 6
Forrás: Wikipedia
1 / 6
Forrás: misshungary.hu
1 / 6
Forrás: misshungary.hu
1 / 6
Forrás: MTI/EPA/Kevin German
1 / 6
Forrás: AFP
1 / 6
Forrás: AFP
1 / 6
Stílusmustra az ascoti derbiről: Katalin hercegné tündöklése és a legextrémebb kalapcsodákhttp://www.life.hu/trend/20190624-stilusmustra-az-ascoti-derbirol-katalin-hercegne-es-a-kalapcsodak.htmlMi bizony izgatottan várunk minden királyi családdal kapcsolatos eseményt, borítékolni lehet ugyanis, hogy tele lesz izgalmas divatpillanatokkal. Az ascoti derbi, ahol nemcsak lovak és zsokék, de kalapok is versenyeznek egymással, kiváltképp ilyen alkalom. Trend--Ő a világ legszexibb darukezelője – fotókhttp://www.life.hu/trend/20190624-o-a-vilag-legszexibb-darukezeloje.htmlBemutatjuk a világ legszexibb darukezelőjét: a holland Jessica imádja a munkáját. Trend--Nagypál Krisztina: "Egy varázslatos álom vált valóra" http://www.life.hu/trend/20190623-nagypal-krisztina-nyerte-meg-a-magyarorszag-szepe-2019-versenyet-interju-video.htmlNagypál Krisztina nyerte meg a Magyarország Szépe 2019 versenyét. A mindent eldöntő show után beszélgettünk vele és Sarka Katával, a verseny licenctulajdonosával is. TrendOrigoMagyarország Szépe 2019: Lakatos Lilla kapta a közönségdíjathttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-lakatos-lilla-kapta-a-kozonsegdijat.htmlA 2019-es Magyarország Szépe közönségdíjasának, Lakatos Lillának Rogán Cecília adta át a díjat. TrendOrigoMagyarország Szépe 2019: Sarka Kata és Rogán Cecília királynőként tündökölt a versenyenhttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-sarka-kata-es-rogan-cecilia-kiralynoket-tundokolt-a-versenyen.htmlA Magyarország Szépe verseny döntőjének szakmai zsűrijében természetesen helyet foglalnak a Miss World Hungary licenctulajdonosai, Sarka Kata, illetve a Nakama & Partners ügyvezető igazgatója, Rogán-Gaál Cecília is. TrendOrigoMagyarország Szépe: magyar tervezők kreációiban vonultak fel a lányok a kreatív tourban http://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-elkepeszto-kreaciokban-vonultak-fel-a-lanyok-a-kreativ-tourban.htmlA bikinis kör után már csak 14 lány állt a Magyarország Szépe színpadára a kreatív tourban. A kör érdekessége, hogy minden versenyzőnek egy-egy magyar tervező készített fellépőruhát. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.