Megtalálták az indiai szabadulóművész leláncolt testét, nem élte túl a trükkjét

Forrás: AFP/Str -
halál szabadulóművész Mandrake tragédia lánc India Chanchal Lahiri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az indiai Hooghly folyóba vetette magát összeláncolt testtel Chanchal Lahiri, művésznevén Mandrake szabadulóművész. Holttestét 1 kilométerrel távolabb halászták ki a vízből. 

Szerette volna, ha az emberek újra érdeklődnek a mágia iránt, ezért összeláncolt testtel a Hooghly folyóba vetette magát az indiai szabadulóművész, Chanchal Lahiri, művésznevén Mandrake.

Tragédia lett az indiai szabadulóművész trükkje Forrás: AFP/Str

Az előadást nagy tömeg nézte, a helyi sajtó is képviseltette magát – írja a BBC. Amikor a férfi 10 perc után sem bukkant fel a víz felszínére, többen pánikba estek. Lahiri holttestét egy nappal később húzták ki a folyóból 1 kilométerre a mutatvány helyszínétől. A férfi korábban már hajtott végre hasonló nehézségű szabadulást, ezt is többször gyakorolta.

Az attrakció előtt azt nyilatkozta, ha sikerül, az varázslat lesz, ha nem, az tragédia.

A Notre-Dame-ra szánt adományoknak csupán a 10 százaléka érkezett meghttp://www.life.hu/news/20190618-a-notre-damera-szant-adomanyoknak-csupan-a-10-szazaleka-erkezett-meg.htmlA világ minden pontjáról érkezett felajánlás a leégett Notre-Dame-székesegyház helyreállítására, ám az ígért majdnem 850 millió eurónak mindössze a 10 százaléka érkezett meg eddig. News--Dunai hajóbaleset: ha törölt adatokat a Viking Sigyn kapitánya, azok akkor sem tűntek elhttp://www.life.hu/news/20190618-dunai-hajobaleset-ha-torolt-adatokat-a-viking-sigyn-kapitanya-akkor-sem-tuntek-el.htmlFelmerült, hogy talán törölt adatokat a telefonjáról a Viking Sigyn kapitánya: a szakértő szerint azonban hiába, mert visszakereshető. News--Meglett a Budapestről eltűnt 9 éves kislány, Emma Lilihttp://www.life.hu/news/20190618-meglett-a-budapestrol-eltunt-9-eves-kislany-emma-lili.htmlA 9 éves Emma Lilit kétségbeesve kereste az édesapja, és szerencsére megtalálták a kislányt. NewsThinkstockDunai hajóbaleset: a Hableány utasait mentő kapitány nem fogadta el az elismerést polgármesterétőlhttp://www.life.hu/news/20190618-a-hableany-utasait-mento-kapitany-nem-fogadta-el-az-elismerest-polgarmesteretol.htmlA Hableány két utasát is megmentette Raub Emőke, de elismerést nem fogadott el érte. News--Dunai hajóbaleset: újabb tanúkat idéznének be a Hableány ügyébenhttp://www.life.hu/news/20190618-dunai-hajobaleset-ujabb-tanukat-ideznenek-be-a-hableany-ugyeben.htmlÚjabb tanúk meghallgatását indítványozzák a Hableány-katasztrófában sértetti képviselőként eljáró ügyvédek, akik a vízbe esett emberek mentésében részt vevő hajósokat tervezik beidéztetni - írta keddi számában a Magyar Nemzet.News--Dunai hajóbaleset: lehet, hogy alkoholt ivott a Viking Sigyn kapitányahttp://www.life.hu/news/20190618-lehet-hogy-alkoholt-ivott-a-viking-sigyn-kapitanya.htmlA Hableány néhai kapitányának családját képviselő ügyvéd szerint elképzelhető, hogy a Viking Sigyn kapitánya alkoholt fogyasztott. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.