Dunai hajóbaleset: lehet, hogy alkoholt ivott a Viking Sigyn kapitánya

Forrás: AFP/Str -
Viking Sigyn Dunai hajóbaleset alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hableány néhai kapitányának családját képviselő ügyvéd szerint elképzelhető, hogy a Viking Sigyn kapitánya alkoholt fogyasztott. 

Elképzelhető, hogy a Viking Sigyn kapitánya alkoholt fogyasztott, és úgy irányította a hajót – ezt gondolja legalábbis a Hableány néhai kapitányának családját képviselő ügyvéd.

A Viking Sigyn kapitányáról azt feltételezik, hogy alkoholt ivott Forrás: AFP/Str

Pénteken indítványt nyújtottam be a hatóságnak, hogy mindenképpen vizsgálják meg az úgynevezett indítási protokollt, mert nem kizárt, hogy a Viking Sigyn kapitánya pezsgőt ivott az ütközés előtt. Úgy tudom, a program része, hogy a hajó megáll a Parlament előtt, majd az utasok koccinthatnak a szállodahajó kapitányával. Nagyon remélem, hamarosan tájékoztatást kapunk az alkoholszonda eredménye mellett arról is, hogy a tragédia pillanatában volt-e egyáltalán bárki is a Viking kormányánál” – mondta a Blikknek dr. Gulyás Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.