Időjárás: vasárnap országszerte zivatarokkal ér véget a kánikula

zivatar kánikula időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap országszerte zivatarokkal ér véget a kánikula.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a hőség miatt még másodfokú figyelmeztetést adott ki Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére, elsőfokút pedig a fővárosra, Pest, Baranya, Fejér, Komárom-Esztergom, Nógrád, Somogy, Tolna és Zala megyére. Emellett az egész országra kiadták az elsőfokú figyelmeztetést zivatarveszély miatt.

Az előrejelzés szerint vasárnap a legalacsonyabb hőmérséklet általában 17 és 22 fok között alakul, de néhol pár fokkal hűvösebb is lehet. Napközben többnyire 30-36 fokig melegszik fel a levegő, de északnyugaton helyenként 30 fok alatt alakulnak a maximumok.

Települések nyomaira bukkantak az Északi-tenger mélyénhttp://www.life.hu/news/20190614-telepulesek-nyomaira-bukkantak-az-eszaki-tenger-melyen.htmlAz Északi-tenger mélyén elsüllyedt városok nyomait találták meg a kutatók. NewsOrigoIkonokon jelenik meg a vér és a meztelenkedés - Fotókhttp://www.life.hu/news/20190614-ikonokon-jelenik-meg-a-ver-es-a-meztelenkedes.htmlIkonszerű olajfestményeket készít a művész, ám még a vér és a meztelenkedés is megjelenik az alkotásokon. NewsOrigoMeghalt egy motoros balesetben Zalaegerszegnélhttp://www.life.hu/news/20190615-meghalt-egy-motoros-balesetben-zalaegerszegnel-szombaton.htmlSzalagkorlátnak ütközött és meghalt egy motoros szombat délután Zalaegerszegnél - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.NewsOrigoDunai hajóbaleset: egy szakértő szerint a Viking Sigyn kapitánya nem jelezte előzési szándékáthttp://www.life.hu/news/20190615-dunai-hajobaleset-szakerto-szerint-a-viking-sigyn-kapitanya-nem-jelezte-elozesi-szandekat.htmlA Dunai hajóbaleset okát hosszas vizsgálat fogja kideríteni, de egy dolog már valószínű: a szakértő szerint az ukrán hajóskapitány valamit elmulasztott. News--Zebrának és szamárnak született utóda Szegeden – Cuki fotóhttp://www.life.hu/news/20190614-zebranak-es-szamarnak-szuletett-utoda-szegeden.htmlIsmét zebra-szamár szerelemgyerek született Magyarországon. NewsOrigoDunai hajóbaleset: a Hableány mentésében részt vevő búvárok az életükkel játszottakhttp://www.life.hu/news/20190615-dunai-hajobaleset-a-hableany-menteseben-resztvevo-buvarok-az-eletukkel-jatszottak.htmlA Hableány mentésében részt vevő egyik búvár nyilatkozott arról, milyen nehéz feladatuk volt. NewsOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.