Holttestet találtak a zalaegerszegi parkerdőben

holttest Zalaegerszeg parkerdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holttestet találtak a sétálók szombat reggel a zalaegerszegi parkerdőben – írta online kiadásában a Zalai Hírlap.

Tájékoztatásuk szerint az áldozat egy 29 éves, hajléktalanként élő nő, és nem kizárt, hogy a halálát bűncselekmény okozta. A helyszínelés miatt a környéket a rendőrség lezárta.

Az ügyben a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata későbbre ígért tájékoztatást.

Időjárás: vasárnap országszerte zivatarokkal ér véget a kánikulahttp://www.life.hu/news/20190616-idojaras-vasarnap-orszagszerte-zivatarokkal-er-veget-a-kanikula.htmlVasárnap országszerte zivatarokkal ér véget a kánikula.News--Települések nyomaira bukkantak az Északi-tenger mélyénhttp://www.life.hu/news/20190614-telepulesek-nyomaira-bukkantak-az-eszaki-tenger-melyen.htmlAz Északi-tenger mélyén elsüllyedt városok nyomait találták meg a kutatók. NewsOrigoIkonokon jelenik meg a vér és a meztelenkedés - Fotókhttp://www.life.hu/news/20190614-ikonokon-jelenik-meg-a-ver-es-a-meztelenkedes.htmlIkonszerű olajfestményeket készít a művész, ám még a vér és a meztelenkedés is megjelenik az alkotásokon. NewsOrigoMeghalt egy motoros balesetben Zalaegerszegnélhttp://www.life.hu/news/20190615-meghalt-egy-motoros-balesetben-zalaegerszegnel-szombaton.htmlSzalagkorlátnak ütközött és meghalt egy motoros szombat délután Zalaegerszegnél - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.NewsOrigoDunai hajóbaleset: a Hableány mentésében részt vevő búvárok az életükkel játszottakhttp://www.life.hu/news/20190615-dunai-hajobaleset-a-hableany-menteseben-resztvevo-buvarok-az-eletukkel-jatszottak.htmlA Hableány mentésében részt vevő egyik búvár nyilatkozott arról, milyen nehéz feladatuk volt. NewsOrigoMától buszok pótolják a 4-es és a 6-os villamost a Nagykörútonhttp://www.life.hu/news/20190615-matol-buszok-potoljak-a-4es-es-a-6os-villamost-nagykoruton.htmlMa kezdődik Budapesten a szokásos nyári villamosfelújítás a 4-es és a 6-os vonalán, a szerelvények a Széll Kálmán tér és a Corvin-negyed között közlekednek, a Corvin-negyed és a dél-budai végállomások között pótlóbuszra kell szállni. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.