Halálos áldozatokat követelt a viharos időjárás Svájcban és Franciaországban

Svájc halálos áldozat vihar időjárás Franciaország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Genfi-tóba fulladt egy nő, amikor a hajójuk felborult a Svájc középső és nyugati részén szombat délután átvonult viharban, a szomszédos Franciaországban is életét vesztette egy német turista, akire rádőlt egy fa kempingezés közben.

A 20 Minuten című svájci híroldal vasárnapi jelentése szerint az előző napi vihar egyes helyeken 122 kilométer per órás sebességgel csapott le, heves esőzéseket és jégverést okozott.
A Genfi-tavon hajózó férfi a járműve felborulása után átúszott egy másik hajóhoz, és két jelzőrakétát is fellőtt, ám mire a mentőegységek megérkeztek, nem tudták megtalálni a társát. A búvárok később bukkantak a nő holttestére. A Bern közeli interlakeni Greenfield fesztivál helyszínét a heves vihar miatt ki kellett üríteni, a rockkoncerteket le kellett mondani.

Ötven kilométerrel távolabb, a franciaországi Haute-Savoie megye egyik kempingjében csapott agyon egy német turistát egy kidőlt fa. Tíz másik ember is könnyebben megsérült a közeli Drome és Isere megyékben. A francia mezőgazdasági tárca szerint a vihar a legnagyobb károkat Drome megyében okozta, amelyet természeti katasztrófa sújtotta övezetnek nyilvánított a tárca.

Elfogták a fiatal nőt, aki megölte a teknőst a Fővárosi Állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20190616-elfogtak-a-fiatal-not-aki-megolte-a-teknost-a-fovarosi-allatkertben.htmlEgy hatalmas kővel vert agyon egy védett görög teknőst egy fiatal nő az Állatkertben. A nő benyúlt a kerítésen, és megfogta az állatot, a teknős ezért félelmében lepiszkította a kezét. Ekkor kapta fel a nő a követ, földhöz vágta a teknőst, majd halálra zúzta vele. Ezért a kegyetlenségért akár három évet is kaphat, a teknős ugyanis még több mint 50 évig élhetett volna. A rendőrség elfogta a 28 éves ózdi nőt. NewsOrigo75 év után találkozott újra az amerikai katona francia szerelmévelhttp://www.life.hu/news/20190613-75-ev-utan-talalkozott-ujra-az-amerikai-katona-francia-szerelmevel.htmlA második világháború alatt szeretett egymásba egy amerikai katona és egy fiatal francia lány: 75 év után most újra találkoztak. NewsOrigoMegszólalt a nő, aki megölte a teknőst a Fővárosi Állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20190616-megszolalt-a-no-aki-megolte-a-teknost-a-fovarosi-allatkertben.htmlDöntött a bíróság annak a nőnek az előzetes letartóztatásáról, aki pár nappal ezelőtt egy kővel agyonütött egy teknőst a Fővárosi Állat- és Növénykertben. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoHolttestet találtak a zalaegerszegi parkerdőbenhttp://www.life.hu/news/20190616-holttestet-talaltak-a-zalaegerszegi-parkerdoben.htmlHolttestet találtak a sétálók szombat reggel a zalaegerszegi parkerdőben – írta online kiadásában a Zalai Hírlap. News--Időjárás: vasárnap országszerte zivatarokkal ér véget a kánikulahttp://www.life.hu/news/20190616-idojaras-vasarnap-orszagszerte-zivatarokkal-er-veget-a-kanikula.htmlVasárnap országszerte zivatarokkal ér véget a kánikula. News--Települések nyomaira bukkantak az Északi-tenger mélyénhttp://www.life.hu/news/20190614-telepulesek-nyomaira-bukkantak-az-eszaki-tenger-melyen.htmlAz Északi-tenger mélyén elsüllyedt városok nyomait találták meg a kutatók. NewsOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.