Dunai hajóbaleset: kiengedték a Viking Sigyn kapitányát a börtönből

Forrás: AFP/Str -
Viking Sigyn börtön Dunai hajóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Viking Sigyn kapitányát 15 millió forintos óvadék ellenében kiengedték: nem tudni, hová távozott. 

A dunai hajóbaleset okozásával gyanúsított ukrán hajóskapitány kikerült az előzetesből. 15 millió forintos óvadék ellenében engedték ki a börtönből a férfit, aki ügyvédje kíséretében lépett ki a börtön kapuján.

Kiengedték a Viking Sigyn kapitányát a börtönből Forrás: AFP/Str

Dr. Tóth M. Gábor elmondta, védence még az események hatása alatt áll, de vitatja a bűnösségét. A férfi az arcát egy újságpapírral takarta el, egy mikrobuszba ült, és egy meg nem nevezett helyre távozott – írja a Bors.

Madeleine McCannt továbbra is keresik, támadják a szülőkethttp://www.life.hu/news/20190614-madeleine-mccannt-tovabbra-is-keresik-tamadjak-a-szuloket.htmlMég 2007-ben tűnt el egy portugáliai családi nyaralás alatt a kis Madeleine McCann. A nyomozásra újabb összeget különítettek el, emiatt sokan támadják a szülőket. News--A Csernobil forgatókönyvírója felemelte szavát az ott készült tiszteletlen fotók ellenhttp://www.life.hu/news/20190614-a-csernobil-forgatokonyviroja-felemelte-szavat-az-ott-keszult-tiszteletlen-fotok-ellen.htmlÚjra népszerű lett a turisták körében Csernobil, de a sorozat rendezője nem örül annak, amilyen fotók készülnek ott mostanában. NewsOrigoSzombattól pótlóbuszok járnak a 4-es és a 6-os villamosok helyetthttp://www.life.hu/news/20190614-szombattol-potlobuszok-jarnak-a-4es-es-a-6os-villamos-helyett.htmlSzombaton kezdődik Budapesten a szokásos nyári villamosfelújítás a 4-es és a 6-os vonalán, a szerelvények a Széll Kálmán tér és a Corvin-negyed között közlekednek, a Corvin-negyed és a dél-budai végállomások között pótlóbuszra kell szállni. News--Dunai hajóbaleset: lezárult a vizsgálat, így gyűrte maga alá a Hableányt a Viking Sigynhttp://www.life.hu/news/20190614-dunai-hajobaleset-lezarult-a-vizsgalat-igy-gyurte-maga-ala-a-hableanyt-a-viking-sigyn.htmlLezárult a vizsgálat, kiderült, hogyan nyomta a víz alá a Hablányt a Viking Sigyn. News--Közzétették a felvételeket a nőről, aki agyonütötte a budapesti állatkert teknőséthttp://www.life.hu/news/20190614-kozzetettek-a-felveteleket-a-norol-aki-agyonverte-a-budapesti-allatkert-teknoset.htmlA budapesti állatkert teknősét kockakővel ütötte agyon egy 20-25 év körüli nő: itt vannak róla a felvételek. Jelentkezzen, aki felismeri. NewsOrigoHelységnévtáblának ütközött és meghalt egy motoros Marcalibanhttp://www.life.hu/news/20190614-helysegnevtablanak-utkozott-meghalt-egy-motoros-marcaliban.htmlHelységnévtáblának ütközött és meghalt egy motoros Marcali belterületén, a Noszlopy Gáspár utcában csütörtök éjszaka – adta hírül a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon. Forrás: Shutterstockmiddleon51843456 NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.