A Csernobil forgatókönyvírója felemelte szavát az ott készült tiszteletlen fotók ellen

Forrás: HBO -
fotó sorozat forgatókönyvíró Csernobil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra népszerű lett a turisták körében Csernobil, de a sorozat rendezője nem örül annak, amilyen fotók készülnek ott mostanában.

A Csernobilról szóló sorozat ismét felhívta a figyelmet arra, milyen borzalmas katasztrófa történt ott 1986. április 26-án. A sorozat forgatókönyvírója, Craig Mazin ugyan annak nagyon örül, hogy sokan a saját szemükkel is megtekintik, mi maradt az egykori atomerőműből és a környező településekből, de annak nem, amilyen tiszteletlen képeket készítenek ott egyesek.

A Csernobil forgatókönyvírójának nem tetszenek a mostanában ott készült fotók Forrás: HBO

„Csodálatos, hogy #ChernobylHBO a turisták újabb hullámát indította el a tiltott zónába. De igen, láttam a fotókat. Ha odamész, kérlek, emlékezz arra, milyen szörnyű tragédia történt. Mutass tiszteletet az áldozatok felé" – írta a rendező, aki az ilyen és hasonló fotókra gondolt.

Félmeztelenül pózolt Pripjaty városában az Insta-modell: nagy felháborodást keltett


Nem tetszik az embereknek, hogy az Insta-modell Pripjaty városában pózol félmeztelenül, de őt nem hatotta meg a felháborodás. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!


Kiengedték az előzetesből VV Fanni feltételezett gyilkosát: a lány édesanyja kiborulthttp://www.life.hu/news/20190614-kiengedtek-az-elozetesbol-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosat-a-lany-edesanyja-kiborult.htmlVV Fanni édesanyja kiborult, amiért a lánya feltételezett gyilkosát kiengedik az előzetesből: házi őrizetbe kerül. News--Közzétették a felvételeket a nőről, aki agyonütötte a budapesti állatkert teknőséthttp://www.life.hu/news/20190614-kozzetettek-a-felveteleket-a-norol-aki-agyonverte-a-budapesti-allatkert-teknoset.htmlA budapesti állatkert teknősét kockakővel ütötte agyon egy 20-25 év körüli nő: itt vannak róla a felvételek. Jelentkezzen, aki felismeri. NewsOrigoHétvégén 36 fok is lehet, vasárnapra hidegfront várhatóhttp://www.life.hu/news/20190614-hetvegen-36-fok-is-lehet-vasarnapra-hidegfront-varhato.htmlSzombaton lesz a legmelegebb, vasárnap helyenként viharok, lehűlés várható. News--Helységnévtáblának ütközött és meghalt egy motoros Marcalibanhttp://www.life.hu/news/20190614-helysegnevtablanak-utkozott-meghalt-egy-motoros-marcaliban.htmlHelységnévtáblának ütközött és meghalt egy motoros Marcali belterületén, a Noszlopy Gáspár utcában csütörtök éjszaka – adta hírül a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon. Forrás: Shutterstockmiddleon51843456 NewsOrigoDunai hajóbaleset: megszólalt a Hableány harangja, amikor kiemeltékhttp://www.life.hu/news/20190612-dunai-hajobaleset-megszolalt-a-hableany-kurtje-amikor-kiemeltek.htmlA mentésben részt vevő ipari búvár elárulta, hogy megkondultak a Hableány harangjai, amikor kiemelték a hajót. News--Mérgezés miatt hét gyereket szállítottak kórházba a miskolctapolcai barlangfürdőbőlhttp://www.life.hu/news/20190613-mergezes-miatt-het-gyereket-szallitottak-korhazba-a-miskolctapolcai-barlangfurdobol.htmlMeghibásodott a miskolctapolcai barlangfürdő fertőtlenítő rendszere, klór tartalmú gáz kerülhetett a levegőbe. Hét középiskolás korú gyermeket kellett kórházba szállítani. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.