időjárás főváros hőség Budapest melegrekord
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdőlt a fővárosi napi melegrekord csütörtökön – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-vel.

Mostanáig ezen a napon 35 Celsius-fok volt a rekord, amelyet 2000-ben mértek. Most ennél melegebb volt Újpesten, ahol 35,3 fokig melegedett a levegő.

Az előrejelzés szerint a következő napokban fokozódik a hőség, a hétvégén akár 37 fok is lehet.
Az országos tisztifőorvos vasárnap éjfélig adta ki legmagasabb fokú intézkedését, a hőségriadót.

Polgár Tünde fiát azzal vádolták meg, hogy teherbe ejtett egy lánythttp://www.life.hu/sztarok/20190613-polgar-tunde-fiat-azzal-vadoltak-meg-hogy-teherbe-ejtett-egy-lanyt.htmlInfluenszerként is tevékenykedik a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Polgár Tünde fia, a 17 éves Dániel. Egy kommentelő most durva vádakkal illette. TV + Sztárok--Egy ismerős kitálalt Bradley Cooper és Lady Gaga kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190613-egy-ismeros-kitalalt-bradley-cooper-es-lady-gaga-kapcsolatarol.htmlKiderült, hogy valóban nagyon szoros a kapcsolat Bradley Cooper és Lady Gaga között. TV + Sztárok--Suzy gyászol: elvesztette kollégájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190613-suzy-gyaszol-elvesztette-kollegajat.htmlKollégáját és jó barátját veszítette el Suzy: képtelen felfogni, hogy távozott a férfi az élők sorából. TV + SztárokOrigoBradley Cooper édesanyja miatt mehetett tönkre a színész és Irina Shayk kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20190613-bradley-cooper-edesanyja-miatt-mehetett-tonkre-a-szinesz-es-irina-shayk-kapcsolata.htmlÁllítólag Bradley Cooper édesanyja miatt szakított a színész Irina Shaykkal. TV + Sztárok--Marsi Anikó három hónappal a combcsonttörése után újra elkezdett futnihttp://www.life.hu/sztarok/20190612-marsi-aniko-harom-honappal-combcsonttorese-utan-ujra-elkezdett-futni.htmlMarsi Anikó a súlyos sérülése után három hónappal újra elkezdett futni. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKylie Jenner A szolgálólány meséje témájú bulit rendezett, kiakadtak a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190613-kylie-jenner-a-szolgalolany-meseje-temaju-bulit-rendezett-kiakadtak-a-rajongok.htmlFelbőszítette rajongóit Kylie Jenner. A celeb egy olyan partit szervezett, amelynek témája A szolgálólány meséje című sorozat volt. A nők kizsákmányolásával foglalkozó alkotást sokak szerint szerint ennél sokkal komolyabban kell venni. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.