Dunai hajóbaleset azonosítás áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hableány sétahajó balesetének újabb áldozatát azonosították – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtök reggel a honlapján.

A Duna Bölöcske és Madocsa közötti szakaszánál szerda késő délután megtalált férfi a május 29-én elsüllyedt hajó utasa volt – írták.

A Duna Margit hídi szakaszától a déli országhatárig továbbra is keresnek még három dél-koreai utast.


Dunai hajóbaleset: nem került elő újabb holttest a Hableánybólhttp://www.life.hu/news/20190613-dunai-hajobaleset-nem-kerult-elo-ujabb-holttest-a-hableanybol.htmlBefejezték a Dunából kedden kiemelt Hableány sétahajó szemléjét, amelynek során újabb holttest nem került elő - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon szerda éjszaka.NewsOrigoDunai hajóbaleset: megtalálták a Hableány magyar kapitányának holttestéthttp://www.life.hu/news/20190612-dunai-hajobaleset-megtalaltak-a-hableany-magyar-kapitanyanak-holttestet.htmlA Hableány kiemelésekor talált négy holttest közül hármat azonosítottak – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerda reggel a Police.hu oldalon. NewsOrigoDunai hajóbaleset: zárt helyiségben vizsgálják tovább a Hableánythttp://www.life.hu/news/20190612-dunai-hajobaleset-zart-helyisegben-vizsgaljak-tovabb-a-hableanyt.htmlZárt helyiségben vizsgálják tovább a Hableány turistahajó roncsát. NewsOrigoDunai hajóbaleset: kisgyermekét ölelve találtak rá egy koreai édesanyára az elsüllyedt Hableányonhttp://www.life.hu/news/20190612-dunai-hajobaleset-kisgyermeket-olelve-talaltak-ra-egy-koreai-edesanyara-az-elsullyedt-hableanyon.htmlSokkoló jelenetnek lehettek szemtanúi a Hableány nevű hajó kiemelése után a hatóság emberei: egy édesanya holttestét találták meg, aki gyermekét szorosan ölelte magához. NewsOrigoDunai hajóbaleset: távcsővel, kisszékkel vonultak ki a Hableány mentéséhez az emberekhttp://www.life.hu/news/20190611-dunai-hajobaleset-tavcsovel-kisszekkel-vonultak-ki-a-hableany-mentesehez-az-emberek.htmlNagyjából 200 ember gyűlt össze ma délelőtt a Margit híd környékén, hogy a saját szemével nézze, hogyan emelik ki a Dunából a Hableány hajó roncsát. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoDunai hajóbaleset: a csepeli kikötőbe szállítják a Hableánythttp://www.life.hu/news/20190611-dunai-hajobaleset-a-csepeli-kikotobe-szallitjak-a-hableanyt.htmlHétórás mentés után, a terveknek megfelelően sikeresen kiemelték a május 29-ei balesetben elsüllyedt Hableány turistahajót kedden Budapesten, a Margit hídnál. A hajót egy uszályra helyezték, amely várhatóan a csepeli szabadkikötőbe szállítja a járművet. News







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.