Ufók zuhanhattak le a Marson - állítja egy önjelölt kutató

Forrás: Shutterstock -
NASA Mars összeesküvés-elmélet ufó földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először áll elő meglepő elmélettel Scott Waring önjelölt ufókutató. Most úgy véli, hogy megtalálta eddigi egyik legnagyobb felfedezését, egy ufó roncsát a Marson.

Rendszeresen böngészi a NASA felvételeit Scott Waring önjelölt ufókutató. Az Express cikke szerint most egy minden eddiginél hajmeresztőbb elmélettel állt elő.

Úgy véli, hogy megtalálta egy lezuhant ufó roncsait a Marson. A kék folt mellett fekete peremet láthatunk a képen, szerinte ezek a robbanás és az égés nyomai. Azt mondta, hogy a jármű lemezei világosan látszanak, furcsának tartja, hogy senki nem szerkesztette meg a fotót úgy, hogy ne láthassa bárki.

Ufók zuhanhattak le a Marson - állítja egy önjelölt kutató Forrás: Google Mars

Azt állítja, ez az egyik legrészletesebb űrhajó, amit valaha látott. Ebből gondolhatjuk, hogy igencsak tapasztalt lehet ezen a téren. A kommentelők közül van, aki hiszi, amit mond, de olyan is, aki nem. Van, aki meteornak véli a különös kék foltot.

Dunai hajóbaleset: a csepeli kikötőbe szállítják a hableánythttp://www.life.hu/news/20190611-dunai-hajobaleset-a-csepeli-kikotobe-szallitjak-a-hableanyt.htmlHétórás mentés után a terveknek megfelelően sikeresen kiemelték a május 29-ei balesetben elsüllyedt Hableány turistahajót kedden Budapesten, a Margit hídnál. A hajót egy uszályra helyezték, amely várhatóan a csepeli szabadkikötőbe szállítja a járművet. News--Dunai hajóbaleset: kiemelték a Hableánythttp://www.life.hu/news/20190611-dunai-hajobaleset-kiemeltek-a-hableanyt.htmlA május 29-én elsüllyedt Hableányt sikeresen kiemelték. Uszály szállítja el a roncsot. NewsOrigoRejtőzködő háziállatok: James Bondként is megállnák a helyükethttp://www.life.hu/news/20190611-rejtozkodo-haziallatok-james-bondkent-is-megallnak-a-helyuket.htmlFurcsa és vicces dolgokat produkálnak olykor állataink. A kutyák és a macskák a leglehetetlenebb pózokba képesek tekerni testüket, és olyan is van, hogy a legfurcsább helyekről bukkannak elő. Most következő fotógalériánkban ilyen mókás pillanatokat mutatunk meg. NewsOrigoDunai hajóbaleset: zajlik a Hableány kiemelése, friss fotók érkeztek a helyszínrőlhttp://www.life.hu/news/20190611-dunai-hajobaleset-zajlik-a-hableany-kiemelese-friss-fotok-erkeztek-a-helyszinrol.htmlFolyamatosan zajlik a Dunában elsüllyedt Hableány sétahajó kiemelése. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoDunai hajóbaleset: a vízbe zuhant egy férfi a Hableány kiemelése közbenhttp://www.life.hu/news/20190611-dunai-hajobaleset-a-vizbe-zuhant-egy-ferfi-a-hableany-kiemelese-kozben.htmlAz elsüllyedt Hableány turistahajó roncsainak kiemelése közben a Dunába zuhant egy férfi. Szerencsére nem történt tragédia. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoAszteroida húz el a Föld mellett szeptemberbenhttp://www.life.hu/news/20190611-aszteroida-huz-el-a-fold-mellett-szeptemberben.htmlSzeptemberben a Föld közelében húz el egy aszteroida. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.