Helikopter zuhant egy New York-i épületbe: egy ember meghalt

zuhanás helikopter New York épület
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Helikopter zuhant egy New York-i épületre, a balesetben egy ember életét vesztette.

New Yorkban, a Hetedik sugárút és az 51. utca találkozásánál zuhant egy épületre egy helikopter. A balesetben egy ember halt meg, a pilóta – írja a New York Times. A repülő a felhőkarcoló tetejébe ütközött, a baleset során tűz is keletkezett. A mentők és a tűzoltók szinte azonnal kiérkeztek a helyszínre, sikerült kordában tartaniuk a tüzet, miközben az épületet kiürítették.


A baleset körülményeit vizsgálják, az előzetes információk szerint műszaki hiba okozhatta a becsapódást. A helikopternek nem volt utasa, csak a pilóta tartózkodott a járművön.

Dunai hajóbaleset: elkezdődött a Hableány kiemelése a Dunábólhttp://www.life.hu/news/20190611-dunai-hajobaleset-elkezdodott-a-hableany-kiemelese-a-dunabol.htmlMájus 29-én este 9 óra 15 perckor elsüllyedt a Hableány névre hallgató személyhajó, ami egy szállodahajóval ütközött. A koreai turistacsoportot szállító kishajó 7 másodperc alatt tűnt el a víz felszínéről. NewsOrigoA nézők közé hajtott egy raliautó Tótkomlóson: egy hatéves kislány is megsérülthttp://www.life.hu/news/20190611-nezok-koze-hajtott-egy-raliauto-totkomloson-egy-hateves-kislany-is-megserult.htmlSokan megsérültek, miután egy raliautó Tótkomlóson az emberek közé hajtott. Egy hatéves kislány is a sebesültek között van. NewsOrigoDunai hajóbaleset: könnyek között nyilatkozott a Hableány kapitányának lányahttp://www.life.hu/news/20190610-dunai-hajobaleset-konnyek-kozott-nyilatkozott-a-hableany-kapitanyanak-lanya.htmlUtoljára a baleset előtti napon látták egymást, gyereknapon fagyizni mentek együtt. Ezt többé már nem tehetik meg. NewsOrigoEgy üvegfalú hotel oldalán utánozta Pókembert egy férfi Varsóbanhttp://www.life.hu/news/20190610-uvegfalu-hotel-oldalan-utanozta-pokembert-egy-ferfi-varsoban.htmlBiztosítókötél nélkül mászott meg egy 170 méter magas hotelt egy lengyel hegymászó Varsóban. A szálloda a város legmagasabb épülete. Az életveszélyes mutatványról egy nő készített felvételt, akinek a kisfia szólt, hogy lát valakit a szálloda falán mászni. Az anya először nem hitt a szemének, sokkot kapott, azt hitte, a férfi le fog zuhanni. News--Dunai hajóbaleset: eltemették a Hableány-katasztrófa két áldozatáthttp://www.life.hu/news/20190610-dunai-hajobaleset-eltemettek-a-hableanykatasztrofa-ket-aldozatat.htmlA dunai hajóbaleset négy halálos áldozatát már hazaszállították Dél-Koreába, kettejüket pedig már el is temettek. A férfi és a nő egy párt alkottak – írja a Yonhap dél-korai hírügynökség. News--Jön a tikkasztó hőség! Akár 35 fokot is mutathat a hőmérő higanyszála jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20190609-jon-a-tikkaszto-hoseg-akar-35-fokot-is-mutathat-a-homero-higanyszala-jovo-heten.htmlBár sokat kellett várnunk rá, végre megérkezett az igazi forró nyár. Június második hetében 35 fokot is mutathat a hőmérő higanyszála. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.