Dunai hajóbaleset: távcsővel, kisszékkel vonultak ki a Hableány mentéséhez az emberek

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Hableány hajó Dunai hajóbaleset katasztrófaturizmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyjából 200 ember gyűlt össze ma délelőtt a Margit híd környékén, hogy a saját szemével nézze, hogyan emelik ki a Dunából a Hableány hajó roncsát.

Hiába kérte arra a rendőrség az embereket, hogy kegyeleti okokból ne menjenek a Hableány kiemelésének helyszínének közelébe, mégis nézelődők tömege lepte el a Margit híd környékét. A Bors azt írja, sokan távcsövekkel, kisszékekkel vonultak ki, hogy biztosan ne maradjanak le az eseményről.

A lap szerint nagyjából 200-an lehettek a nézelődők, voltak olyanok, akik hajnal óta ott rostokoltak.

Sokan kivonultak a helyszínre Fotó: Polyák Attila - Origo
Friss fotón Ábel Anita és új szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20190611-friss-foton-abel-anita-es-uj-szerelme.htmlÁbel Anita májusban mutatta meg új párját közösségi oldalán. Most újra egy közös képet posztoltak, melyen nagyon boldognak tűnnek. TV + SztárokOrigoEz a véleménye Bochkor Gábornak a menstruáló nőkrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-ez-a-velemenye-bochkor-gabornak-a-menstrualo-nokrol.htmlHavi bűnnek nevezte a menstruációt műsorában Bochkor Gábor. Állítólag bocsánatot kért a felvétel után. TV + Sztárok--Újra ittas vezetésen kapták Demcsák Zsuzsáthttp://www.life.hu/sztarok/20190611-ujra-ittas-vezetesen-kaptak-demcsak-zsuzsat.htmlA hírek szerint elvitték a rendőrök Demcsák Zsuzsát, akit ittas vezetésen kaptak. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zitának egy hónapja fogszabályzója vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-debreczeni-zitanak-egy-honapja-fogszabalyzoja-van.htmlDebreczeni Zita elárulta, egy hónapja fogszabályzója van. TV + SztárokOrigoKlapka György ingatlanára nincs érdeklődő: 30 millióval csökkentették az árathttp://www.life.hu/sztarok/20190611-klapka-gyorgy-ingatlanara-nincs-erdeklodo-30-millioval-csokkentettek-az-arat.htmlKlapka György hagyatékában több ingatlan is volt, amelyek közül egy 13 ezer négyzetméteres telek még nem kelt el. TV + Sztárok--Elhunyt Nagy Bogi énekesnő nagymamájahttp://www.life.hu/sztarok/20190611-elhunyt-nagy-bogi-enekesno-nagymamaja.htmlNagy Bogi énekesnő rendkívül szomorú hírt osztott meg az Instagram-oldalán: egy fekete képpel tudatta, hogy elvesztette a nagymamáját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.