Van telitalálatos szelvény a lottón, valaki 877 millió forintot nyert

Forrás: MTI/Honéczy Barnabás -
hatos lottó szelvény nyeremény telitalálat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap kihúzták a hatos lottó nyerőszámait. Van egy telitalálatos szelvény: valaki hirtelen nagyon gazdag lett hazánkban. Azok sem járnak azonban rosszul, akik öt számot találtak el.

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 23. héten megtartott hatoslottó-számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Nyerőszámok:

15 (tizenöt)
18 (tizennyolc)
22 (huszonkettő)
28 (huszonnyolc)
35 (harmincöt)
44 (negyvennégy)

Nyeremények:

6 találatos szelvény 1 darab, nyereménye: 877 491 045 forint;
5 találatos szelvény 37 darab, nyereményük egyenként 437 880 forint;
4 találatos szelvény 1788 darab, nyereményük egyenként 9060 forint;
3 találatos szelvény 32 379 darab, nyereményük egyenként 1945 forint.

Üzent közösségi oldalán az autóbalesetet szenvedett Kowalsky meg a Vega zenekar – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-uzent-kozossegi-oldalan-az-autobalesetet-szenvedett-kowalsky-meg-a-vega-zenekar-foto.htmlKoncertre igyekezett a Kowalsky meg a Vega zenekar, amikor a stáb 4 tagját szállító autó defektet kapott és fejre állt az autópályán. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina megmutatta bikinis testét retusálatlanul – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-kulcsar-edina-megmutatta-bikinis-testet-retusalatlanul-foto.htmlKulcsár Edina azon celebek közé tartozik, aki szívesen osztja meg a valóságot is követőivel. Nem szereti elkendőzni az igazságot, sem smink nélküli arcát, sem retusálatlan testét nem rejtegeti a nyilvánosság elől. TV + SztárokKisbabaként él a 21 éves Camille Lola: cumizik és pelenkát viselhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-kisbabakent-el-a-21-eves-camille-lola-cumizik-es-pelenkat-visel.htmlKisbabaként éli az életét Camille Lola, az a 21 éves nő, aki nehéz gyerekkora után csatlakozott a felnőttbabák közösségéhez. TV + SztárokCardi B hatalmas feneket villantott: követői újabb fenékműtétről beszélnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-cardi-b-hatalmas-feneket-villantott-kovetoi-ujabb-fenekmutetrol-beszelnek.htmlCardi B egyszer már bevallotta, hogy óriási hátsóját nem a természetnek és a genetikának köszönheti: sebészeti beavatkozáson esett át. TV + Sztárok--Kiszel Tünde rózsaszín bikinit húzott és meg is mutatta, hogy áll rajta – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-kiszel-tunde-rozsaszin-bikinit-huzott-es-meg-is-mutatta-hogy-all-rajta-foto.htmlBeköszöntött a nyár, a kánikula, így hírességeink is strandolni indultak. Kiszel Tünde sem tett másképp... TV + SztárokOrigoCinthya Dictator arca teljesen eltorzult: tiszta seb és fóliahttp://www.life.hu/sztarok/20190609-cinthya-dictator-arca-teljesen-eltorzult-tiszta-seb-es-folia.htmlCinthya Dictator ismét megdöbbentő fotót posztolt magáról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.