Megfulladt a kisbaba, akire részegen ráfeküdt a gondatlan anyja

Forrás: Thinkstock -
halál baba fulladás részegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két és fél év börtönbüntetésre ítélték azt a brit anyát, aki részegen ráfeküdt a kisbabájára, ezzel a kicsi halálát okozva.

Bíróság elé állt az a brit édesanya, akinek gyermeke 2017 tavaszán vesztette életét. A 26 esztendős Marina a barátnőjével átmulatta az éjszakát két férfi társaságában, és a buliba magával vitte négyhetes kisbabáját is. A társaság végül egy lakókocsiban kötött ki, ahol a nő részegen és kimerülve véletlenül ráfeküdt a gyermekére, és elaludt.

A kis Darienre eszméletlenül találtak rá, és már nem tudták megmenteni az életét. Az orvosok később megállapították, hogy a gyermek szívrohamba halt bele, de nem zárható ki az sem, hogy hirtelen csecsemőhalál szindróma okozta-e a halálát, vagy pedig az idézte elő a bajt, hogy az anyja ráfeküdt.

A nőt végül két és fél év börtönbüntetésre ítélték, ugyanis az ő feladata lett volna, hogy vigyázzon, és gondoskodjon a gyermekéről – számolt be róla a Metro.

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.