Időjárás: marad az ítéletidő, esőre, záporra kell számítani

Forrás:Origo -
zivatar hétvége időjárás zápor Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maximum 20 fok körüli csúcsértékre lehet számítani csütörtökön. Az elkövetkező napokban marad az eső és a borús idő.

Az erős északnyugati szél hatására csökken a felhőzet csütörtökön, egyre nagyobb területen süt ki a nap. Záporok főleg keleten fordulnak még elő. A csúcsérték 20 fok körül alakul.

Pénteken sok napsütésre van kilátás, csapadék nem várható – írja a Köpönyeg. Az északnyugati szél élénk marad. 19 és 24 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Szakad az eső az ország jó részében Forrás:Origo

Szombaton fátyol- és gomolyfelhők zavarják a napsütést, csapadék estig nem lesz. Kora nyáriasan meleg lesz 20–25 fok közötti maximumokkal.

Vasárnap erősen gomolyfelhős idő valószínű szórványosan zivatarokkal, záporokkal. Marad a 20–25 fok közötti hőmérséklet.

Világszerte viharok pusztítanak: van, ahol hó is esetthttp://www.life.hu/news/20190522-vilagszerte-viharok-pusztitanak-van-ahol-ho-is-esett.htmlHatalmas viharok pusztítanak szerte a világon: Romániában a heves esőzések miatt kialakult árvíz pusztít, az Egyesült Államokban pedig tornádó, jégeső és hó. NewsOrigoIdőjárás: erős szél, zivatarok jönnekhttp://www.life.hu/news/20190521-idojaras-eros-szel-zivatarok-jonnek.htmlTovább folytatódik az elmúlt napokban megszokott szeles, záporos időjárás. News--Egy riportert is megütött a repülőn verekedő, részeg utashttp://www.life.hu/news/20190520-riportert-is-megutott-a-repulon-verekedo-reszeg-utas.htmlAz utasoknak és a légiutas-kísérőknek kellett lefogniuk azt a nőt, aki egy üveg whisky elfogyasztása után verekedni kezdett a repülőn. Egy másik utas videóra vette az egészet. News--Ez az oka a májusi szeszélyes időjárásnakhttp://www.life.hu/news/20190520-ez-az-oka-a-majusi-szeszelyes-idojarasnak.htmlSzakértő adta meg a magyarázatot arra, miért is ilyen szeszélyes a májusi időjárás. NewsOrigoEnnyi az átlagfizetése a Forma–1 alkalmazottainakhttp://www.life.hu/news/20190520-ennyi-az-atlagfizetese-a-forma1-alkalmazottainak.htmlKiderült, mennyi az átlagfizetése a Forma–1 alkalmazottainak. NewsOrigoEmberi fogakhoz hasonló rágószerve van ennek a furcsa halnakhttp://www.life.hu/news/20190520-emberi-fogakhoz-hasonlo-ragoszervvel-bir-ez-a-furcsa-hal.htmlGyermekével sétált egy édesanya Georgia államban, a Szent Simon-szigeten. Észrevettek egy elpusztult halat a parton, amelynek hatalmas fogai voltak, akárcsak egy embernek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.