Időjárás: erős szél, zivatarok jönnek

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
zivatar időjárás Szél előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább folytatódik az elmúlt napokban megszokott szeles, záporos időjárás.

Jó ideje szeszélyes arcát mutatja az időjárás: és így lesz ez a folytatásban is. A Köpönyeg előrejelzésében azt írja, kedden erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, és főleg a déli óráktól egyre több helyen fordulhat elő zápor, zivatar. A délnyugati szél erős, zivatarok környezetében viharos (60-90km/h) lesz. 19 és 24°C között alakul a hőmérséklet.

Jobb, ha az esernyőt nem hagyjuk otthon Fotó: Csudai Sándor - Origo

Szerdán változóan felhős idő lesz, és ismét inkább a délutáni órákban fordul elő zápor, zivatar. A szél északnyugatira fordul és megerősödik. Marad a 20-21 fok körüli maximum.

Csütörtökön egyre szakadozottabb felhőzet lesz felettünk, hosszabb időszakokra süt ki a nap. Zápor inkább már csak délen és keleten fordul elő. Az északnyugati szél erős marad. 16 és 22 fok közötti értékeket mérhetünk.

Péntek és szombaton sok napsütésre, erősödő nappali felmelegedésre van kilátás: pénteken 21, szombaton 23 fok körül alakulhat a hőmérséklet. Csapadékra kicsi az esély.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.