Egy riportert is megütött a repülőn verekedő, részeg utas

repülő Barcelona riporter részeg utas Kijev
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utasoknak és a légiutas-kísérőknek kellett lefogniuk azt a nőt, aki egy üveg whisky elfogyasztása után verekedni kezdett a repülőn. Egy másik utas videóra vette az egészet. 

Verekedni és üvöltözni kezdett egy nő a Barcelonából Kijevbe tartó repülőjáraton. A Daily Mail cikke szerint az utast az zavarta, hogy külföldiek ülnek mellette, köztük egy férfi.

Elfogyasztott egy üveg whiskyt, ezután kezdte az őrjöngést. A légiutas-kísérők és az utasok is próbálták megnyugtatni, lefogni. Olyannyira hevesen védekezett, hogy megütött egy ismert tévériportert, Lidiya Polyanskayát.

A repülőtéren a nőt már a kijevi rendőrség várta, azt egyelőre nem tudni, hogy számíthat-e valamilyen büntetésre.

Leleplezték az Insta-sztárok fotóit: nincs sok közük a valósághozhttp://www.life.hu/news/20190520-lelepleztek-az-insta-sztarok-fotoit-nincs-sok-kozuk-a-valosaghoz.htmlEgy internetes fórumon leleplezték az Insta-sztárokat: kiderült, fotóik nem is türközik a valóságot. NewsOrigoA norvég Ayla Kirstine szabadidejében lóként üget: rengetegen nézik a videóithttp://www.life.hu/news/20190520-a-norveg-ayla-kirstine-szabadidejeben-lokent-uget-rengetegen-nezik-videoit.htmlInternetes sztárrá vált az Ayla Kirstine nevű norvég nő a videóinak köszönhetően, amelyeken úgy üget, mint egy ló. NewsOrigoÉlve került elő a három napja étlen-szomjan az erdőben kóborló kétéves kisfiúhttp://www.life.hu/news/20190520-elve-kerult-elo-a-harom-napja-etlen-szomjan-az-erdoben-koborlo-keteves-kisfiu.htmlHárom nap után épségben előkerült az az amerikai kisfiú, aki az erdőben kóborolt el. NewsThinkstockSellőként éli mindennapjait a légiutas-kísérő férfihttp://www.life.hu/news/20190520-sellokent-eli-mindennapjait-a-legiutaskisero-ferfi.htmlHa épp nem dolgozik, sellőként éli mindennapjait egy légiutas-kísérő férfi. NewsOrigoKitörhet a szupervulkán a Yellowstone-ban: eltűnhet az Amerikai Egyesült Államokhttp://www.life.hu/news/20190520-kitorhet-a-szupervulkan-a-yellowstoneban-eltunhet-az-amerikai-egyesult-allamok.htmlKutatók szerint kitörhet Yellowstone szupervulkánja, ami akár az egész Egyesült Államokat is eltüntetheti. NewsOrigoTévedésből méregdrága bort szolgáltak fel a vendégeknek: így reagált az étteremhttp://www.life.hu/news/20190520-tevedesbol-meregdraga-bort-szolgaltak-fel-a-vendegeknek-igy-reagalt-az-etterem.htmlEgy olcsó bor helyett egy méregdrága nedűt szolgáltak fel a vendégeknek az egyik brit étteremben. Ezután váratlan dolog történt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.