Állítólag ismerhette gyilkosát a magyar nő, akinek testét egy londoni fagyasztóban találták meg

Forrás: Shutterstock -
fagyasztó magyar hulla London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy magyar nő és egy másik áldozat holttestét találták meg egy londoni fagyasztóban: a rendőrség egyelőre nem tudja a haláluk okát, de az idejét sem. Állítólag a magyar nő ismerhette a gyilkosát. 

Londonban egy fagyasztóban bukkantak egy magyar nő és egy másik áldozat holttestére. A 34 esztendős Sz. H. több éve élt az Egyesült Királyságban, habár állandó bejelentett lakcíme nem volt. Úgy tudják, hogy Sz. H. utoljára 2016 nyarán adott hírt magáról, amikor egy magyarországi ismerősével beszélt telefonon.

A magyar nő ismerhette gyilkosát – Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A legfrissebb hírek szerint a másik áldozat, Mihrican Mustafa volt párját gyanúsítják a gyilkossággal, és a magyar nő is ismerhette a férfit. Az 50 éves Ted közel lakott ahhoz a házhoz, amelyben a hullákat találták, de az ingatlan tulajdonosa ellen is indult eljárás. Egyelőre azonban a rendőrség sötétben tapogatózik: nem tudják a nők halálának időpontját és pontos okát sem, valamint az is kérdéses, hogy volt-e kapcsolat a két férfi között.

Az eltelt idő miatt az ügy sokkal bonyolultabb, mint általában,

Bors

A magyar nőnek két kisgyermeke van Magyarországon, állítólag velük már közölték a tragikus híreket. A gyanúsított szabadlábon van, ez felháborította a nő barátait. „Felháborító, hogy szabadon mászkálhat. Azt sem tudjuk, hogy mi köze volt Heni halálához, és csak úgy elengedték” – mondta a nő egyik ismerőse.

Sabrina Sabrok sátánista pornós szerint az ufók vére csörgedezik az ereibenhttp://www.life.hu/news/20190513-sabrina-sabrok-satanista-pornos-szerint-az-ufok-vere-csorgedezik-az-ereiben.htmlElhagyta a gyermekeit, hogy a sátánt szolgálhassa Sabrina Sabrok. A pornószínésznő most egy újabb merész húzással állt elő. Úgy gondolja, hogy földönkívüliek vére csörgedezik az ereiben. News--Elhunyt a kispesti Aranycsapat utolsó tagja, Faragó Lajoshttp://www.life.hu/news/20190513-elhunyt-a-kispesti-aranycsapat-utolso-tagja-farago-lajos.htmlA Budapest Honvéd FC a Facebook-oldalán jelentette be a szomorú hírt, hogy elhunyt a legendás kispesti Aranycsapat utolsó tagja, Faragó Lajos. NewsOrigo33 év után megtalálta igazi családját a férfi, akit csecsemőként hagytak magára egy mosdóbanhttp://www.life.hu/news/20190513-33-ev-utan-megtalalta-igazi-csaladjat-a-ferfit-akit-csecsemokent-hagytak-magara-egy-mosdoban.html33 év után megtalálta biológiai családját egy brit férfi, akit az édesanyja csecsemőként egy repülőtér mosdójában hagyott. NewsThinkstockSzabó István lottónyertes életét megmérgezte a hatalmas vagyonhttp://www.life.hu/news/20190513-szabo-istvan-lottonyertes-eletet-megmergezte-a-hatalmas-vagyon.htmlTöbbször megjárta a börtönt, és alkoholista lett Szabó István, aki 60 évvel ezelőtt nyerte meg az 1 millió 240 ezer forintos lottónyereményt. Az akkor hatalmas vagyonnak számító összeget az utolsó forintig eltapsolta. News--Dokumentumfilm készült lengyel pedofil papokrólhttp://www.life.hu/news/20190513-dokumentumfilm-keszult-lengyel-pedofil-papokrol.htmlNagy érzelmi vihart okozott Lengyelországban a napokban megjelent Ne mondd el senkinek című film, amely a papok pedofil ügyeit mutatja be. NewsOrigoIdőjárás: figyelmeztetést adtak ki több megyére az ítéletidő miatthttp://www.life.hu/news/20190513-idojaras-figyelmeztetest-adtak-ki-tobb-megyere-az-iteletido-miatt.htmlAz ország több megyéjében számíthatnak ítéletidőre az ott élők. Az Országos Meteorológiai Szolgálat több megyére adott ki elsőfokú és másodfokú figyelmeztetést. Somogy és Zala megyékben pedig fákat csavart ki az erős szél. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.