Dean Smethurst azt hitte, hogy hatalmas összeget nyert a lottón, de kiderült, hogy nem

Forrás: AFP/Justin Sullivan -
nyeremény lottó pénz család Dean Smethurst
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családi nyaralást és lakásfelújítást is tervezett Dean Smethurst, amikor azt hitte, hogy hatalmas összeget nyert a lottón. Végül kiderült, hogy csupán 6 fontot. A férfi teljesen összeomlott. 

A 32 éves Dean Smethurst éppen a Tescóban vásárolt, amikor eszébe jutott, hogy ellenőrzi, nyert-e a lottón. Ez május 8-án, szerdán történt. A lottózóban azt mondták, hogy nem tudják kifizetni a nyereményét, fel kell hívnia az ügyfélszolgálatot.

A Mirror cikke szerint Dean ezt másnapra halasztotta, de utánanézett, hogy miért történhetett ez. Ott azt írták, hogy erre 50 ezer font, azaz 18,6 millió forint feletti összegnél van szükség. A férfi teljesen bezsongott, felhívta a barátait, majd eltervezte, hogy lakásfelújításra és családi nyaralásra költi a pénzt.

Azt hitte, hogy nyert, de mégsem – Képünk illusztráció Forrás: AFP/Justin Sullivan

Arról azonban elfeledkezett, hogy a szerdai húzásra is érvényes a szelvénye, nyereményét pedig azért nem tudták kifizetni, mert még tartott a húzás. Amikor Dean megtudta, hogy csupán 6 fontot, azaz 2200 forintot nyert, elképedt.

„Aznap csak néztem a tévét, anyukám pedig főzött nekem egy finomat” – mondta a 32 éves férfi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.