Zacher Gábor zárhatja le a kokaintúladagolásos ügyet: őt rendelték ki szakértőnek

drog kokain toxikológus Zacher Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zacher Gábort kérték fel egy évek óta húzódó ügyben szakértőnek: egy fiatal férfi kokaintúladagolásban hunyt el, a toxikológusnak pedig meg kell állapítania, a párja segíthetett-e volna a férfin.

Zacher Gábor szava lehet a döntő egy kokainos ügyben, ami már évek óta húzódik. Egy 31 éves férfi túladagolta magát, a halálos dózis ötszörösét vette be, nehogy lebukjon egy közúti ellenőrzésen. Párja az autóban és az otthonában is végig vele volt, a férfi anyja szerint fia még most is élne, ha a nő orvost hívott volna.

Zacher Gábor lesz az ügy szakértője Fotó: Polyak Attila/Origo

„A fiam hosszú ideig szenvedett, üvöltött a fájdalomtól, a párja mégsem csinált semmit” – mondta a Blikknek az anya. A férfi egykori párjának ügyvédje szerint semmi nem bizonyítja, hogy a védence tudta volna, a férfi drogot vett be. Hozzátette, 3 szakértő is megállapította: a nő nem ismerhette fel a túladagolás tüneteit.

Másként vélekedik azonban dr. Györei Péter, az anya ügyvédje.

Felháborító, hogy az eddig eljárt orvosszakértők szakvéleményükben pusztán feldobottságot, másnaposságot emlegettek.

Hidegfront, szél, csapadék várható a következő napokbanhttp://www.life.hu/news/20190512--hidegfront-szel-csapadek-varhato-a-kovetkezo-napokban-idojaras.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat 5 megyére is elsőfokú figyelmeztetést adott ki: a jövő hét elején biztosan nem lesz jó idő. NewsOrigoDokumentumfilm készül Michael Schumacherrőlhttp://www.life.hu/news/20190512-michael-schumacher-f1-vilagbajnokrol-szolo-dokumentumfilmet-mutatnak-be-decemberben.htmlDecember elején debütál a német és svájci mozikban a Michael Schumacher világbajnok Formula 1-es autóversenyzőről szóló dokumentumfilm.News--Futóverseny miatt lezárásokra kell számítani Budapestenhttp://www.life.hu/news/20190512-futoverseny-miatt-lezarasokra-kell-szamitani-budapesten-vasarnap-1-2-3-4.htmlFutóverseny miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani ma délelőtt Budapesten, szakaszosan és időszakosan lezárják például a budai és a pesti rakpartot, valamint a Margit hidat. News--A kutatók szerint nem létezik a Loch Ness-i szörnyhttp://www.life.hu/news/20190508-a-kutatok-szerint-nem-letezik-a-loch-nessi-szorny.htmlSzakemberek állítják, a Loch Ness-i szörny csupán legenda: egy dinoszauruszról mintázhatták az élőlény képét. News--A hétvégén is változékony lesz az időjáráshttp://www.life.hu/news/20190511-a-hetvegen-is-valtozekony-lesz-az-idojaras.htmlNapsütésre, szélre, többször esőre is készülni kell. A maximumok többfelé alakulnak 20 fok felett, de vasárnap helyenként csak 11 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos előrejelzéséből. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoMájus 10. az európai túlfogyasztás napja: a föld innentől már csak "hitelezi" az erőforrásokathttp://www.life.hu/news/20190509-majus-10-az-europai-tulfogyasztas-napja-a-fold-innentol-mar-csak-hitelezi-az-eroforrasokat.htmlHa mindenki úgy élne, mint az európaiak, a föld éves tartalékai már május 10-én kimerülnének. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.