Időjárás: hideg szélre, csapadékra és nyári melegre is számíthatunk a héten

Forrás: TV2 -
meleg csapadék hideg időjárás Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kellemes melegek után eljött a lehűlés: hideg széllel és csapadékkal folytatódik a hét, de lesz még nyári meleg, nem is olyan soká!

Sajnos egy időre búcsút kell vennünk a melegtől és a napsütéstől, ráadásul az előrejelzések szerint afrikai eredetű port hoz magával a szél, ami a csapadékkal keveredve sáros esőt eredményez. A szeszélyes áprilisi időjárásról Bartha Sylvia nyilatkozott: elmondta, hiába lehetne kellemes a hőmérséklet, a metsző hideg szél miatt jóval hűvösebbnek érezzük a levegőt.

Hideg szélre, csapadékra és nyári melegre is számíthatunk a héten Forrás: TV2

"Nagyon jó dolgunk volt az elmúlt időszakban az ünnepek alatt, most átmenetileg visszaesik a hőmérséklet. Ma országszerte, legalábbis az ország nagy részén hűvös, borongós és csapadékos idő várható. Jön az eső délnyugat felől – mondta az időjós a Mokkának. –

Csütörtökön és pénteken visszatér a nyár.

Megunta az örökös nyaralást, és visszatért a börtönbe egy szökött elítélt Ausztriábanhttp://www.life.hu/news/20190422-megunta-az-orokos-nyaralast-es-visszatert-a-bortonbe-egy-szokott-elitelt-ausztriaban.htmlVisszatért a börtönbe egy osztrák férfi, aki 10 és fél éve megszökött egy Bécs melletti fegyintézetből és azóta Tenerife üdülőszigeten élt – vált ismeretessé hétfőn Ausztriában. NewsOrigoDánia leggazdagabb emberének három gyereke meghalt Srí Lankánhttp://www.life.hu/news/20190422-dania-leggazdagabb-emberenek-harom-gyereke-meghalt-sri-lankan-anders-holch-povlsen.htmlDánia leggazdagabb emberének, Anders Holch Povlsennek négy gyermeke közül hárman meghaltak a Srí Lanka-i merényletekben – írja a The Sun. News--Változékonyabb időjárás várható a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20190422-valtozekonyabb-idojaras-varhato-a-jovo-heten.htmlA héten változékonyabb lesz az időjárás: a napsütés mellett többször várható eső és erős, olykor viharos szél is. A hét második felében akár 28 fok is lehet, de a hét végére mérséklődik a meleg – derül ki az országos előrejelzésből. News--Egy budapesti benzinkúton meztelenkedett egy nőhttp://www.life.hu/news/20190421-budapesti-benzinkuton-meztelenkedett-egy-no.htmlAz egyik zuglói benzinkúton vetkőzött meztelenre egy nő, hogy napozzon egy kicsit. NewsOrigoEgy héten belül megoldhatják a Madeleine McCann-ügyet egy DNS-mintának köszönhetőenhttp://www.life.hu/news/20190421-megoldhatjak-a-madeleine-mccannugyet-egy-dnsmintanak-koszonhetoen.htmlÁttörést érhetnek el a nyomozók egy héten belül Maddie McCann ügyében. Nagyon fontos DNS-mintákat tesztelnek újra – állítja egy igazságügyi szakértő. News--A valaha élt egyik legnagyobb húsevő emlős megkövesedett maradványait találták meghttp://www.life.hu/news/20190418-a-valaha-elt-egyik-legnagyobb-husevo-emlos-megkovesedett-maradvanyait-talaltak-meg.htmlEgy oroszlánnál hétszer nagyobb termetű, mintegy 22 millió éve élt ragadozó fosszíliáira bukkantak paleontológusok Kenyában, az állat a földön valaha élt egyik legnagyobb húsevő emlős lehetett. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.