Vizeletével öblíti át az orrüregét mindennap a jógamester

Forrás: NORTHFOTO/Adam Gray © SWNS/SwnsAdam Gray -
betegség orr öblögetés vizelet Sam Cohen egészség jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keringenek bizarr hírek az interneten arról, hogy vannak emberek, akik egészségügyi célokra használják a vizeletüket. Most egy londoni jógamester állt elő azzal, hogy a vizeletével öblögeti át az orrüregét. Azt állítja, 19 éve nem volt beteg, és a szexuális életére is jó hatással van.

Sam Cohen egy 41 éves, Londonban élő jógamester. Ebből a szempontból még teljesen átlagos férfinak tűnik. Ám nemrégiben a világ elé állt különleges szokásával. Azt állítja, ennek köszönhetően 19 éve nem volt beteg, és a szexuális életére is remek hatással van.

Vizelettel öblögeti az orrüregét a jógamester Forrás: NORTHFOTO/Adam Gray © SWNS/SwnsAdam Gray

Mindennap, amikor a mosdóba megy, visz magával egy poharat, amibe belevizelhet. Majd a pohár tartalmával öblíti át az orrüregét. Ezt a műveletet nemcsak otthon végzi, hanem bárhol, ahová csak viszi az útja. Azt mondja, ennek köszönhetően még csak megfázással sem küzdött azóta, amióta csinálja, azaz 19 éve.

Autóbalesetben meghalt Szabó Bence focistahttp://www.life.hu/news/20190418-autobalesetben-meghalt-szabo-bence-focista-20-eves.htmlA harmadosztályú futsalbajnokságban szereplő Dunakeszi Kinizsi a hivatalos honlapján számolt be a gyászhírről: autóbalesetben elhunyt 20 éves játékosuk, Szabó Bence. NewsOrigoNotre-Dame – A francia cégek és vagyonos családok adománya meghaladta a 600 millió euróthttp://www.life.hu/news/20190416-notre-dame-a-francia-cegek-es-vagyonos-csaladok-adomanya-meghaladta-a-600-millio-eurot.htmlMeghaladta a 600 millió eurót (közel 192 milliárd forint) kedd délután a francia vállalatok és vagyonos családok adománya az előző nap kigyulladt párizsi Notre-Dame-székesegyház újjáépítéséhez. NewsHős pap mentette ki a töviskoronát a lángoló Notre-Dame-bólhttp://www.life.hu/news/20190416-hos-pap-mentette-ki-a-toviskoronat-a-langolo-notre-damebol.htmlA lángoló Notre-Dame-ból menekítette ki a párizsi tűzoltók káplánja, Fournier atya a kincseket. Az életét kockáztatta, most hősként ünneplik. News--Érdekes részlet: már Victor Hugo is írt a Notre-Dame leégésérőlhttp://www.life.hu/news/20190416-erdekes-reszlet-mar-victor-hugo-is-irt-a-notredame-leegeserol.htmlA fél világot megdöbbentette a hétfő esti hír, miszerint lángokba borult a párizsi Notre-Dame. Tűzoltók tucatjai küzdöttek a 850 éves épületért. Hasonló jelenetről már Victor Hugo is írt korábban A párizsi Notre-Dame című regényében. News--Imádja az internet a 7 éves kisfiút, aki elzongorázta a Bohemian Rhapsodythttp://www.life.hu/news/20190416-imadja-az-internet-a-7-eves-kisfiut-aki-elzongorazta-a-bohemian-rhapsodyt.htmlMár közel 70 ezren követik az interneten azt a 7 éves zongorázó kisfiút, akit elképesztő tehetséggel áldott meg a sors. NewsOrigoFotókon a párizsi Notre-Dame a tűzvész előtt és utánhttp://www.life.hu/news/20190416-fotokon-a-parizsi-notre-dame-a-tuzvesz-elott-es-utan.htmlHatalmas pusztítást végzett a tűz, a párizsi Notre-Dame teljes tetőszerkezete odaveszett a huszártoronnyal együtt. Fotókon a templom a tűzvész előtt és után. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.